2- izbová chalupa vhodná na rekonštrukciu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Mikuláš
50 m²
639 m²
predaj - Chata
120.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4171x zobrazená v zozname / 435x zobrazená detailne / 257x zobrazená detailne tento mesiac

Rodinný dom je postavený na rovinatom pozemku s rozlohou 639m2. Druhá polovica pozemku je mierne svahovitá (záhrada za humnom). V tomto miernom svahu je kamenná pivnička pod zemou.
Dom je napojený na vodovod, žumpu a elektrinu. Kúrenie je lokálne pieckami na drevo. Vstupný vchod je v strede domu. V pravo od vstupu je samostatná veľká izba, v ľavo je kuchyňa s prechodom do zadnej izby a v strede je kúpeľňa s WC. Na streche je plechová krytina menená v roku 2000.

Dom na nachádza v obci Vlachy, časť Vlašky. Výhodou tejto obce je dobrá dostupnosť ku Liptovskej Mare. Z domu sa za 15 minút chôdze dostanete ku priehradnému múru, kostolíku Panny Márie, či kultúrnej pamiatke Havránok. Nehnuteľnosť je vhodná na chalupu aj na bývanie.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku639 m²
Úžitková plocha50 m²
Statusaktívne