5 IZBOVÝ RODINNY DOM s NÁDHERNÝM POZEMKOM, Modranka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Modranka
129 m²
772 m²
2
5
áno
verejný vodovod
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
429.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

5649x zobrazená v zozname / 301x zobrazená detailne / 11x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS NEHNUTEĽNOSTI


Realitná spoločnosť PRIUS Vám predstavuje exkluzívne na predaj 5 izbový rodinný dom skolaudovaný v roku 2000, situovaný na nádhernom veľkom pozemku plnom zelene v obľúbenej a vyhľadávanej lokalite - Modranke, Trnava.

Základné informácie :



Úžitková plocha prízemia domu : 62,3 m2

Úžitková plocha poschodie : 66,6m2


Úžitková plocha spolu : 128,9m2 + garáž s pivnicou.

Hlavné stavebné konštrukcie :



Rodinný dom je riešený ako samostatne stojaci dvojpodlažný objekt s obytným podkrovím. Základové konštrukcie sú základové pásy z prostého betónu odizolované proti vlhkosti, nosné murivo celého objektu je z tehál POROTHERM. Obvodové murivo je z tehál POROTHERM 38 - hr. 380 mm, vnútorné nosné murivo je taktiež z tehál POROTHERM 25 - hr. 250mm. Deliace priečky vo vnútornom priestore domu sú z tehál POROTHERM 11,5 - hr. 115mm.

Stropná konštrukcia nad prízemím je z keramických stropných nosníkov a keramických stropných vložiek POROTHERM. hr.210mm. Nadokenné a naddverné preklady sú z keramických prekladov POROTHERM. Nadmurovka nad prekladom je z plných pálených tehál a je opatrená z vonkajšej strany tepelnou izoláciou KOMBIDOSKY KD hr. 75mm. Monolitické preklady sú z vonkajšej strany odizolované tepelnou izoláciou. Konštrukcia krovu je drevená hambálková sústava s fošňovými krokvami hr. 75mm, je natretá protipožiarnym náterom PLAMOR a náterom proti hnilobe a škodcom. Strešná krytina pozostáva z betónovej tašky BRAMAC. Ako tepelná izolácia zastrešenia bol použitý 3x60mm NOBASIL .

Schodisko : Schodisko z prízemia na poschodie s dreveným obložením z dubového masívu, rekonštruované v roku 2023.
Okná a balkónové dvere a dvere na terasu sú drevené okná s izolačným trojsklom.
Interiérové dvere so zárubňami sú z dreveného masívu.

Povrchové úpravy :


Vonkajšiu omietku tvorí 1x THERMO OMIETKA hr. 30mm opatrená povrchovou omietkovou vrstvou ( škrabanou akrylátovou omietkou).

Vnútorné omietky sú 1x THERMO OMIETKA - hladká. Kúpeľne a toaleta sú obložené keramickou dlažbou a obkladom na stenách.

Použité podlahy v rodinnom dome sú drevené, v kúpelniach sú keramické obklady na stenách a keramická dlažba na podlahách. Drevené polahy sú udržiavané odborným spôsobom.

Vykurovanie rodinného domu je teplovodné, klasické, plynové, zabezpečené plynovým kotlom, ktorý je umiestnený na prízemí rodinného domu v samostatnej toalete. Teplo sa do domu dostáva prostredníctvom radiátorov situovaných v každej miestnosti.

Dispozícia nehnuteľnosti :



Pre čo najlepšiu predstavu o dispozícií navštívte prosím našu virtuálnu prehliadku :
https://my.matterport.com/show/?m=B3LswhcJnFm

Hlavným vchodom vstupujeme do interiéru rodinného domu cez vstupnú chodbu s odkladacím priestorom na obuv a kabáty. Z chodby sa dostávame do priestrannej haly so schodiskom (12,4m2), z ktorej sa dostávame do všetkých priestorov na prízemí. Z haly sa teda dostávame na samostatnú toaletu (3,1 m2), ktorá disponuje umývadlom s batériou zn. Grohe, WC, oknom, čo umožňuje prirodzené vetranie priestoru. Z hlavnej haly sa ďalej dostávame do kúpeľne (4,1m2) so sprchovým kútom so sklenenou zástenou, bidetom, štýlovým umývadlom so zrkladlom a dostatočným priestorom na umiestnenie práčky a sušičky. Ďalšou miestnosťou, do ktorej vstupujeme z hlavnej haly je priestranná spálňa (13,6m2) s veľkým šatníkom, manželskou posteľou ( nanovo prečalúnenou v umelej koži ) s nočnými stolíkmi vo farbe šatníka - celá miestnosť je veľmi štýlová a príjemná s krásnym osvetlením, ktoré dodáva priestoru luxusný dojem. Posledným a hlavným priestorom, do ktorého vstupujeme na prízemí z hlavnej haly je kuchyňa spojená s jedálňou a obývačkou (29,1m2) s výstupom na terasu. Kuchynská linka je v tvare “U”, je vyrobená na mieru z masívu s pracovnou doskou z prírodného kameňa a je vybavená spotrebičmi elektrickou parnou vstavanou rúrou zn. ELEKTROLUX, indukčným varným panelom, zabudovaným digestorom zn. Ardo s vyvedením odsávaním do exteriéru domu, vstavanou mikrovlnnou rúrou a vstavanou chladničkou s mrazničkou zn. Liebherr. Tento priestor disponuje oblou klenbou s oknami, ktorá vytvára pohodlné a príjemné miesto pre jedáleň tvorenú okrúhlym stolom so stoličkami. Z jedálne sa plynule dostávame do obývačky, ktorá disponuje velkým oknom s výstupom na terasu, dizajnovým elegantným krbom a klimatizáciou z r.2023. Krbová vložka je vstavaná a zabezpečuje plnohodnotný výhrev priestoru s výduchmi do všetkých spální. Obývačka nesie luxusný dojem nie len samotným prevedením, ale tiež zvoleným stmievateľným osvetlením, ktoré je použité tiež v jedálni nad jedálenským stolom.

Cez presvetlené schodisko z dreveného masívu s dreveným zábradlím v hale sa dostávame na poschodie rodinného domu, ktoré tvoria 3 samostatné nepriechodné izby a kúpeľna s výstupom na balkón.

Prvou obytným priestorom je priestranná izba momentálne využívaná ako detská izba (13,9m2) so strešným väčším oknom, balkónovými dverami vedúcimi na balkón a vstavaným zabudovaným šatníkom. V izbe je osadená vnútorná časť klimatizačnej jednotky. Druhou izbou je hosťovská spálňa (17,6m2), kde nájdeme 1x strešné okno, 1x klasické okno s výhľadom na krásny pozemok domu, nábytok vyrobený z masívu - posteľ a veľký šatník. Tretia izba na poschodí predstavuje plnohodnotnú obytnú miestnosť (13,0m2) s 1x strešným oknom a 1x klasickým oknom s výhľadom na pozemok, momentálne je izba majiteľmi využívaná ako šatník. Poslednou miestnosťou na poschodí je väčšia kúpeľna (8,7m2) vybavená rohovou vaňou, dvojumývadlom, zrkadlom a závesnou toaletou. V kúpeľni je možnosť kvalitného prísnu čerstvého vzduchu cez veľké balkónové dvere vedúce na balkón (5,4m2).

Inžinierske siete:



Dom je pripojený vlastnou plynovou prípojkou na rozvod verejného plynovodu, taktiež vlastnou podzemnou prípojkou na verejnú elektrickú sieť, na verejnú vodovodnú sieť, čo zabezpečuje vlastný zdroj pitnej vody a samozrejme na verejnú kanalizáciu.

Dvoj-Garáž :



Na pozemku v popredí rodinného domu je umiestnená samostatná stavba garáže.

Zastavaná plocha : 26m2


Základy sú betónové pásy odizolované lepenkou 2x HYDROBIT, ktorá je natavená na podkladový betón. Obvodové murivo je z tehál POROTHERM hr. 250mm. Konštrukcia krovu je drevená hambálková sústava s fošňovými krokvami rozm. 75/180mm. Strešná krytina je betónová taška zn. BRAMAC. Vonkajšia omietka je v súlade s omietkou na rodinnom dome a vnútorná omietka je vápenná hladká. Garážová brána je s elektrickým otváraním.

Garáž je skutočne priestranná a umiestnite do nej dve osobné vozidlá. Vstup do garáže je realizovaný z cestnej komunikácie cez garážú elektrickú bránu a druhý vstup umožňuje prístup priamo z pozemku cez klasické dvere.

Pivnica :


Dom disponuje taktiež veľkou pivnicou, ktorá je prístupná pri stavbe Garáže s elektrickou prípojkou na nabíjanie elektromobilu. Prístup je realizovaný z dvora betónovým schodiskom do podzemia, kde cez dvere prichádzame do pivnice rozdelenej do dvoch miestností, ktoré poskytujú množstvo úložného priestoru.


Mesačné náklady : Cca 200 eur / mesiac




Pozemok :



Pozemok predstavuje bohatých 772 m2 s automatickou závlahou zo studne, a ponúka jedinečné súkromie vďaka vysokému oploteniu a bohatej výsadbe. Po vstupe cez bránku sa nám rozprestiera pohľad na chodník obklopený krásnymi okrasnými porastmi a po pravej strane nachádzame aj vybudovanú terasku ako oddychovú zónu pod holým nebom prístupnú aj z domu, priamo z obývačky. Za domom sa nachádza veľké priestranstvo s trávnikom, množstvom rastlín a drevín vkusne vysadených v celom priestore s vydláždenou časťou pri dome, na ktorú je možné umiestniť záhradné posedenie.

Cena :



Cena nehnuteľnosti je 429 000 eur. V prípade, že Vás táto nehnuteľnosť zaujala a potrebujete si preveriť Vaše finančné možnosti vrámci hypotekárneho / iného úveru, smelo nás kontaktujte, všetko s Vami zodpovedne prepočítame, aby ste si mohli túto nehnuteľnosť kúpiť za tých najlepších a najférovejších podmienok.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku772 m²
Celková rozloha129 m²
Úžitková plocha129 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Predzáhradkaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno