AKCIA! Zľava za dokončenie - Poschodový 3i RD v Gabčíkove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Gabčíkovo
126 m²
250 m²
1
3
nie
holopriestor
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
175.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

43262x zobrazená v zozname / 1575x zobrazená detailne / 205x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj novostavbu, poschodový 3i rodinný dom (bytovú jednotku) s terasou ako súčasť dvojdomu v Gabčíkove, v tichej a kľudnej časti mesta. Dom je ideálny pre mladý pár, ktorý chce byť blízko centra mesta no predsa v súkromí. Zastavaná plocha je 70m2, úžitková 126m2, celková plocha pozemku 250m2. Dom bude dokončený na jar 2024 a je predávaný priamo staviteľom. Pred domom sú pakovacie státie pre 2 až 3 vozidlá. Dom sa ponúka na predaj vo vyhotovení holodom bez zariadenia. Po dohode je možné dokončenie do stavu štandard (bez kuchynskej linky). Príplatok za štandard je cca 15.000€.

DISPOZÍCIA DOMU


Dom pozostáva z predsiene z ktorej sa do priestrannej miestnosti, ktorá v sebe zahŕňa kuchyňu, jedálenskú časť, schodište a obývaciu miestnosť. Po schodoch sa dostanem na prvé poschodie, kde sú 2 veľké izby a kúpeľňa s WC. Ďalšie WC je na prízemí pri vstupe do domu. Všetky izby sú svetlé, jedna má dve okná na sever a západ, druhá izba má nadštandardne veľké okno na východ. Na viacerých miestach v dome sú vytvorené miesta pre vstavané skrine. Na prízemí z obývacej miestnosti sa vychádza na 10m2 terasu.

VYBAVENIE A TECHNICKÉ VYHOTOVENIE


steny nehnuteľnosti sú z 30cm tehly + 15cm zateplenie. Strecha je plochá, izolovaná zateplená 20 + vzduch + 10 cm polystyrén. Všetky okná majú izolačné trojsko, dvere sú bezpečnostné. Dom má podlahové kúrenie vyhrievané plynovým kotlom. Predpríprava je na krb, elektrické rolety, alarm a klimatizáciu. V dome sú natiahnuté všetky inžinierske siete, príjazdová cesta je dostatočne široká, betónová. Súčasťou nehnuteľnosti je aj moderný plot, zámková dlažba a terénne úpravy.

OKOLIE


Gabčíkovo je od roku 2016 mesto a tomu zodpovedá aj jeho infraštruktúra a sociálne vybavenie. Miestni obyvatelia sa navzájom rešpektujú a majú sa radi. V okolí kde niet núdze o prírodné krásy, najväčšou atrakciou je vodné dielo Gabčíkovo. V meste Vás očakávajú schopní podnikatelia s ponukou reštaurácií, jedální a penziónov na vysokej úrovni, kde sú zariadenia, ponúkajúce aktívny oddych i príjemné uvoľnenie sa a ďalšie služby.

Pozrite si našu virtuálnu prehliadku a dohodnite si obhliadku a poskytneme Vám ďalšie informácie. Samozrejmosťou služieb našej realitnej kancelárie je kompletná administratíva ohľadom kúpy aj financovania nehnuteľnosti.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku250 m²
Zastavaná plocha70 m²
Celková rozloha126 m²
Úžitková plocha126 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno - 1
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbpredpríprava
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno