LIPTOV - PODSUCHÁ - KRÁSNY POZEMOK NA CHATU, S POTOKOM, PRI LESE, 1570

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
1570 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Chata
120.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10167x zobrazená v zozname / 1498x zobrazená detailne / 267x zobrazená detailne tento mesiac

Iba v TUreality Vám ponúkame na predaj krásny rekreačný pozemok. Nachádza sa v chatovej oblasti Podsuchá, vyhľadávanej rekreačnej oblasti 10km od Ružomberka smerom na Donovaly. Nádherný, rozľahlý pozemok 1570m2 je z 2/3 rovinatý, zvyšok je svah končiaci lesíkom. Cez pozemok preteká horský potok, je tu vybudovaný malý rybník, posedenie, skalka, ako aj spevnené parkovisko pre 3 autá. Až k pozemku vedie riadna asfaltová cesta. Na časti pozemku za potokom je možné stavať murovanú chatu. Podobné chaty sú aj na susedných pozemkoch.
Pozemok je prednostne možné kúpiť aj s celoročne obývateľným, zariadeným mobilným domom, avšak nie je to podmienkou. Dom je plne vybavený a napojený na elektrinu. Voda sa dá zabezpečiť vybudovaním studne. Dom je zateplený a má ústredné kúrenie cez plynový kotol + radiátory (P-B bomba) Dispozične ide o obývačku, kuchyňu, 2 spálne a 1 menšiu izbu pre deti. Nachádza sa tu osobitne WC a sprcha. K domu je pristavená veľká zastrešená terasa na posedenie pri grilovačke. Celý dom aj so zariadením je možné kúpiť za cenu 12.600€


________________________________________________________________________________

Názor makléra: Vzhľadom k lukratívnosti polohy ako aj k veľkosti pozemku odporúčame klientom, ktorí hľadajú rekreáciu s možnosťou využívať množstvo dovolenkových atrakcií, lyžiarskych stredísk a turistických destinácií v okolí.
Z rovnakého dôvodu sa jedná aj o výbornú investičnú príležitosť s možnosťou prenajímania dovolenkárom.
________________________________________________________________________________

Pre viac info kontaktujte: Eva Henoch Call:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1570 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Vývoj ceny