INVESTIČNÝ APARTMÁN, 68 m2 + 4 m2 balkón, DONOVALY, AD KAMZÍK

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Donovaly
Ulica.: Donovaly
67.6 m²
3
2
2
úplne prerobený
áno
predaj - Rekreačný apartmán
209.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5746x zobrazená v zozname / 265x zobrazená detailne / 8x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal Vám ponúka na predaj: priestranný kompletne zariadený a vybavený 2i. APARTMÁNOVÝ BYT o rozlohe 68 m2 + balkón 4 m2 s krásnym výhľadom, na 2/3 poschodí s výťahom, v apartmánovom dome Kamzík, v lyžiarskom stredisku Donovaly.

APARTMÁNOVÝ DOM KAMZÍK: postavený v roku 2011, má vlastnú reštauráciu, recepciu so servisom, v suteréne je spoločná lyžiareň - sušiareň, spoločné parkovisko, v blízkosti sú voľno časové aktivity a služby: Donovalkovo, lyžiarske vleky na Záhradišti, lanovka na Novú holu, reštaurácie pri centrálnom parkovisku.

APARTMÁN: je vhodný ako investícia s možnosťou komerčného prenájmu, priaznivé mesačné náklady správa 109€ + elektrika, prístupná WiFi a pripojenie na TV programy.
Dispozícia: vstupná chodba so samostatnou odkladacou miestnosťou, kúpeľňa zo sprchovým kútom, samostatné WC, kuchyňa prepojená s priestrannou obývacou izbou s ktorej sa dá prejsť na balkón, kuchyňa je kompletne zariadená a vybavená chladničkou s mrazničkou, mikrovlnou rúrou, digestorom a kávovarom. V obývacej izbe je veľká kožená sedačka, jedálenský masívny drevený jedálensky stôl, drevený stolík a bio krb.
Veľká samostatná spálňa opticky predelená vstavanou skriňou na dve časti a s dvomi samostatnými manželskými posteľami, zo spálni je výstup na balkón.
Orientácia: Juhozápadná, celý byt pôsobí príjemným, priestranným a svetlým dojmom, kúrenie je zabezpečené elektrickými radiátormi, teplá voda je zabezpečená elektrickým bojlerom 120L.

CENA: 209.000€, za kompletne zariadený a vybavený APARTMÁNOVÝ BYT, (ako je na fotkách), v cene je zahrnutý aj kompletný právny a katastrálny servis realitnej kancelárie, až po odovzdanie nehnuteľnosti novému majiteľovi.

Pre viac informácií, fotiek, alebo si dohodnúť obhliadku nehnuteľnosti, ma prosím neváhajte kontaktovať: tel.: , email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha67.6 m²
Úžitková plocha67.6 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno
Výťaháno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná