KOMPLETNE zrekonštruovaný 4i RODINNÝ DOM aj so štýlovým ZARIADENÍM v c

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Malacky
200 m²
487 m²
predaj - Rodinný dom
219.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2741x zobrazená v zozname / 277x zobrazená detailne / 277x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj Rodinný dom, ktorý sa nachádza v centre dediny v kľudnej lokalite obec Gajary, disponuje plnou občianskou vybavenosťou kde je všetko na skok.

DOM prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2021 kde bola menená strecha, plastové okná, nové vodovodné podlahové kúrenie, rozvody vody a odpadu, sadrové stierky v celom dome, sadrokartóny s LED osvetlením, zateplenie, nová dubová podlaha, komín, kompletná elektroinštalácia, kuchyňa.

Na pozemku sa nachádza ďalšia budova, ktorú je možné využiť ako garáž a dielňu alebo upraviť na trvalé bývanie 9,9 x 8,m (83,16m2)

LOKALITA:



Obec je vzdialená od Bratislavy 42km a od okresného mesta Malacky 8km. V okolí dediny je krásna príroda vhodná na cykloturistiku 1,2km sa nachádza prístavisko pri rieke Morava, neďaleko sa nachádza rekreačná oblasť Rudava - rybolov, kúpanie, oddych, hubárčenie. Materská škola, základná škola, obecný úrad, zdravotné stredisko, kde sa nachádza všeobecný lekár, zubár, pošta, kvetinárstvo, drogéria, 3x potraviny a to všetko 5 minút chôdzou od nehnuteľnosti.

Viac informácií a fotografií na vyžiadanie.



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 115910



Cena: 219 500.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku487 m²
Úžitková plocha200 m²
Statusaktívne