Krásny 4 izbový rodinný dom s ideálnym pozemkom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
116 m²
449 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
245.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4575x zobrazená v zozname / 294x zobrazená detailne / 218x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj čiastočne zariadený 4 izbový Rodinný dom s upraveným pozemkom o veľkosti 4,5 ára. Jedná o veľmi šikovne riešenú novostavbu v obci Veľký Lapáš, s výbornou dostupnosťou do Nitry ( 8 min) alebo na diaľnicu R1 (4 min). Nehnuteľnosť srší výbornou rodinnou atmosférou a praktickými riešeniami.

Dom má výbornú dispozíciu ktorá je rozdelená na dennú a nočnú časť. Dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby s roldor skriňou, hosťovskej toalety, obývacej izby prepojenej s kuchyňou a výstupom na terasu, 3 spální z ktorých v každej sa nachádza roldor skriňa, a priestrannej kúpeľne s vaňou, sprchovým kútom a druhou toaletou.

V dome je podlahové kúrenie, krbové kachle a aj klimatizačná jednotka v dennej časti. Na každom okne sú elektricky ovládane externé žalúzie. Na povaly sa nachádza dostatok úložného miesta. Do domu je dovedený video -vrátnik a brána je na diaľkové ovládanie.

Pozemok je krásne a s citom upravený, kde je aj dostatok miesta na parkovanie pre viacero áut a takisto priestor na hranie pre deti alebo len tak sa slniť na krásnom trávniku. Z terasy ktorá má 15 m2 sú pekné výhľady na okolie.

Inžinierske siete: kanalizácia, obecná voda, elektrina, optika

Lokalita: Obec Veľký Lapáš poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť vrátane materskej a základnej školy, viacerých obchodov, reštaurácie, pošty, atď... Jazdí sem pravidelne medzimestská autobusová doprava. Od Nitry je vzdialená 8 km.

Názor makléra: Nehnuteľnosť ideálna pre ľudí, ktorí sa potrebujú čo najskôr sťahovať bez potreby dokončovať a upravovať. Dom je vo veľmi dobrom technickom stave a s veľmi nadčasovým štýlom.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118637



Cena: 245 000.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku449 m²
Úžitková plocha116 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno