Na predaj chata/rodinný dom na víkend v lone krásnej prírody na výmere

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
1100 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Budova
149.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1893x zobrazená v zozname / 252x zobrazená detailne / 7x zobrazená detailne tento mesiac

Skôr ako si pozriete foto-dokumentáciu, skopírujte si tento link a pozrite si virtuálnu obhliadku:
https://youtu.be/0M_nen7hiRU
Ponúkame na predaj rodinný dom v krásnom prostredí v lone prírody na lúkach, ďaleko ale aj blízko od rušného mesta. Pozemok má rozlohu 1100 m2 a je rovinatý a slnečný. Na ňom sa nachádza rodinný dom s 4 izbami, novou kúpeľňou, krásne urobené podkrovie, ktoré slúži ako spanie pre rodinu. K domu patrí aj garáž a na pozemku sa nachádza studňa. V príjemnom prostredí tejto nehnuteľnosti si určite nájdete svoj pokoj a relax. Odporúčam vidieť! Obec Blýskavica sa nachádza 15 minút cesty autom od Zvolenskej Slatiny.
Pri kúpe nehnuteľnosti prostredníctvom TUreality zabezpečíme:
* bezplatný právny servis šitý na mieru konkrétneho klienta
* vypracovanie všetkých potrebných zmlúv právnikmi našej spoločnosti
* sprievod kvalifikovaného makléra celým procesom predaja nehnuteľnosti (sme s Vami od obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti).
Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na t.č. , prípadne mailom na Neváhajte a kontaktujte nás pre viac informácií a možnosť obhliadky.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1100 m²
Poschodieneuvedené
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne