NA PREDAJ REKREAČNÁ CHATA - VERLIŠKY, MALÝ LIPNÍK

Štát.: Slovensko
Mesto.: Stará Ľubovňa
Lokalita.: Malý Lipník
118 m²
1169 m²
2
3
studňa
nie
230V
áno
predaj - Chata
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

3881x zobrazená v zozname / 755x zobrazená detailne / 76x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte miesto, kde načerpať energiu a byť tak trochu "mimo" ruchu a zhonu každodenných povinností? Miesto, kde za oknami dýcha nádherná príroda.
potom práve pre Vás je naša ponuka predaja dreveno-murovanej chaty v obci Malý Lipník, časť Verlišky. Chata sa nachádza na rovinatom pozemku o rozlohe 1169 m2 v blízkosti rieky Poprad, ktorá je na hranici pozemku. Nachádza sa tu upravená záhrada, chata a vonkajšie posedenie, ako aj dostatočný priestor na aktívny oddych. Vstup do chaty vedie do kuchynsko- obývacej časť s krbom a jedálňou a východom na terasu. Priestor je tiež prepojený do oddychovej časti so saunou. Na prízemí sa nachádza aj kúpeľna so sprchovým kútom a samostatné WC. Drevené schodište vedie do 2 spální s výhľadmi na rieku alebo na les s balkónom. Na poschodí sa tiež nachádza WC.
Podlahy drevené, veľmi kvalitné okná. Chata je kompletne zariadená a takto je aj predmetom predaja. V suteréne chaty sa nachádza pivnica, technická miestnosť.
Chata disponuje vlastnou studňou odpad vedený do žumpy, elektrické vykurovanie + krb s prieduchmi do ostatných miestností. Vnútorné príjemné osvetlenie, tiež osvetlenie exteriéru dotvára úžasnú atmosféru tohto miesta.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1169 m²
Zastavaná plocha118 m²
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetiné
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné – kombinované
Pivnicaáno
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Krbáno
Káblová televízianie
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta