Pôvodná vidiecka chalupa v kľudnej časti vinárskej obci Búč

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
80 m²
439 m²
predaj - Chata
38.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3301x zobrazená v zozname / 346x zobrazená detailne / 100x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte dom s menším pozemkom na bývanie alebo chalupu?

Nachádza sa v kľudnej uličke vo vinárskej obci Búč.

Tento pôvodný ale zachovalý vidiecky domček stojí na menšom pozemku s celkovou rozlohou takmer 440 m2, preto je ideálny pre tých, ktorý túžia mať vlastný pozemok, avšak taký akurát, kde sa veľa nenarobíte.

Stav domu je síce pôvodný, ale zachovalý, po vymaľovaní môže byť ihneď obývateľný.

Vstup do domu je cez otvorenú verandu, ktorá môže byť aj Vašim miestom na rannú kávičku.
Dom pozostáva z troch prechodných miestností, z ktorých stredná sa využívala ako kuchyňa.
V roku 2015 bola ku domu dostavaná priestranná kúpeľňa.
Kúrenie je možné plynovými gamatkami. K dispozícií je aj komín. Do domu je zavedená elektrina, plyn a voda z obecného vodovodu.
Na pozemku sa nachádza aj pôvodná skružová studňa a odpady sú riešené žumpou.

Na pozemku sa nachádza aj hospodárska budova a v záhrade rastie zopár ovocných stromov a vinič.

Centrum obce so základnou občianskou vybavenosťou je vzdialené 500 m od domu. Na okraji obce, cca 650 m od domu sa nachádza Búčske jazero, ktoré ponúka možnosti rybárčenia počas celého roka.

Len 6 km vzdialená rieka Dunaj je ďalším skvelým miestom na vodné aktivity a trávenie voľného času či už oddychom alebo aktívne. Medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, ktorá vedie popri Dunaju až ku Čiernemu moru, ponúka ideálne podmienky na cykloturistiku a in-line korčuľovanie.
Región Podunajska je bohatý na termálne pramene, v okolí nájdete niekoľko termálnych kúpalísk a wellness centier, najväčšie termálne kúpalisko Vadaš v Štúrove je vzdialené 24 km. Kde je hraničný priechod do historického maďarského mesta Ostrihom. V neďalekom najjužnejšom pohorí Burdov je nekonečne veľa turistických trás, ktoré sú ideálne na príjemný pobyt v prírode.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku439 m²
Úžitková plocha80 m²
Statusaktívne