Predaj, rodinný dom Horný Pial - NOVOSTAVBA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Horný Pial
1 m²
800 m²
neuvedené
3
nie
nie
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
124.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

5285x zobrazená v zozname / 329x zobrazená detailne / 246x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj menší domček v obci Horný Pial, okres Levice, v blízkosti termálneho areálu Patince. Pozemok je rovinatý, zatrávnený, rozloha 800 m2.
DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, otvorená kuchyňa s obývacou časťou, v zadnej časti kúpeľňa so záchodom a východ na terasu, v podkroví sú dve izby a terasa. V zadnej časti pozemku je altán a plechová garáž. Vedľa domu je prístrešok na auto, drevo, atď.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Dom bol postavený v roku 2015, je využívaný veľmi málo a to je aj dôvod predaja. Domček je vo výbornom, udržiavanom stave. Vykurovanie je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením, v strede domu sú keramické karbové kachle, na rýchle vykúrenie a ochladnie klíma. Odpady sú zvedené do 6,5 m3 žumpy.
VÝHODY: Bývanie, víkendovanie bez investície. Tiché miesto. Záhrada je veľká, možnosť výsadby ovocných drevín, viniča, atď.
NÁZOR MAKLÉRA: Domček je určený aj na bývanie aj ako rekreačný domček pre ľudí, ktorí majú radi ticho, slnko, kľud.
Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0903.738.590 ID ponuky: LV-65843

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku800 m²
Úžitková plocha1 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátG
Novostavbaáno