Predaj, rodinný dom Zatín, Domoňa - EXKLUZÍVNE HALO ...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trebišov
Lokalita.: Zatín
200 m²
2665 m²
neuvedené
3
nie
pôvodný
nie
nie
predaj - Rodinný dom
24.990,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

4354x zobrazená v zozname / 387x zobrazená detailne / 11x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj 3 – izbový rodinný dom v obci Zatín okres Trebišov, ktorý je situovaný v pokojnej a tichej lokalite mimo hlavnej cesty.
RD s obytnou plochou cca 120 m2 sa nachádza na priestrannom, rovinatom, slnečnom a oplotenom pozemku s celkovou výmerou 2665 m2.
DISPOZÍCIA: v dome sa nachádzajú 3 izby, kuchyňa a miestnosť ktorú chceli pôvodní majitelia prerobiť na kúpelňu.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: pôvodný, elektrické rozvody sú nové, v dome sú rozvody z obecného vodovodu. Plyn je na hranici pozemku. V obci zatiín nie je dostupná kanalizácia, na pozemku nie je septik.
VÝHODY: Tichá lokalita, možnosť dokončiť rekonštrukciu rodinného domu, podľa predstáv nového majiteľa.
LOKALITA: v blízskosti je chránená krajinná oblasť Latorica, uzemie predstavuje zvyšky mimoriadne zachovalých pôvodných biocenoz mrtvých ramien Tice, ktoré okrem značnej biologickej hodnoty plnia funkciu krajinársku, estetickú.
NÁZOR MAKLÉRA: Starý vidiecky dom, v prekrásnej krajine, veľmi vhodné na chalupárnečenie ale aj na obnovu domu na celoročné využitie.

ID ponuky: TV-64584



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2665 m²
Celková rozloha200 m²
Úžitková plocha200 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG