Predáme 3 izb. RD - Veľká Maňa -REZERVOVANÝ!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Maňa
Ulica.: Domovina
115 m²
729 m²
prízemie
3
áno - 1 auto
po rekonštrukcii
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
85.000,- € + dohoda možná, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

117368x zobrazená v zozname / 13820x zobrazená detailne / 217x zobrazená detailne tento mesiac

Predáme 3-izbový rodinný dom v obci Veľká Maňa.Postavený je na 729m² veľkom rovinatom pozemku. Na dvore je garáž a letná kuchynka, so štvrtou izbou a kúpeľňa so sprchovým kútom a oddelenou toaletou. Nehnuteľnosť sa nachádza na ulici Domovina. Kúrenie v dome je centrálne - plynom. V dome je zavedená voda z obecného vodovodu.
Dispozične dom pozostáva : z presklennej verandy, kuchyne, z troch nepriechodné izieb, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. Dom je po čiastočnej rekonštrukcii v dobrom stave, z vonka je obložený drevom a má novú strechu, aj celý krov, neskoršie boli vymenené okná za plastové, čiastočne prerobená elektrika, nové plynové centrálne kúrenie. Podlahy sú: dlažba a v izbách laminátové, vchodové, aj vnútorné dvere sú nové.
Okrem bývania je dom vhodný aj ako víkendový -rekreačný dom, alebo na podnikanie. Za domom v prístavbe, je 2x komora každá so samostatným vchodom, na dvore je vonkajší krb, šachta s obecnou vodou, studňa a žumpa. Je možnosť kúpiť dom na HU. Prípadne dom dáme do prenájmu, s možnosťou si dom odkúpiť.
Obec má základnú občiansku vybavenosť. Je tam MŠ, základná škola 1-9 trieda, zdravotné stredisko, lekáreň, na začiatku dediny je železničná stanica. Iba 8 km. od obce Veľká Maňa je kúpalisko Podhájska, do mesta Vráble je to iba 11,7 km. kde sú dobré pracovné príležitosti.

Cena je 85000€. Dohoda možná. Možná je i výmena za byt + doplatok v Nových Zámkoch prípadne v Šuranoch, alebo vo Vrábloch.

Viac a dohodnúť si obhliadku aj cez víkendy, je možné IBA na tel. č. našej maklérky (Laurová) ,

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku729 m²
Zastavaná plocha252 m²
Celková rozloha252 m²
Úžitková plocha115 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Predzáhradkaáno - 1
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny