Rekreačná chalupa v obci Horná Súča - Kásny dub

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Horná Súča
Ulica.: Repákovci
81 m²
181 m²
3
nie
čiastočne prerobený
studňa
nie
230V
predaj - Rodinný dom
135.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6691x zobrazená v zozname / 938x zobrazená detailne / 292x zobrazená detailne tento mesiac

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka exkluzívne na predaj víkendovú chalupu v obci Horná Súča na samote časť Krásny dub. Čiastočne zrekonštruovaný, udržiavaný 3-izbový dom, vhodný na víkendové pobyty a dovolenky pre menšiu rodinku. Zariadenie je v rustikálnom štýle, kde dominantným prvkom obývacej izby je krásny funkčný krb. Dom stojí na polo samote pod lesom .Napojený na studňovú vodu, elektrickú prípojku a žumpu.

Táto lokalita ponúka budúcemu majiteľovi maximálny kľud. Zamilujú si ju predovšetkým milovníci prírody, ktorí túžia počas víkendov stráviť čas mimo mesta – využiť možnosti, ktoré daná lokalita ponúka za účelom relaxu na vidieku, turistiky alebo pre tých, ktorí sa rozhodli tráviť čas na dedine v lone prírody ..
Prízemie domu: vstup s chodbou, zádverie a priestranná obývačka s krbom , kuchyňa po kompletnej rekonštrukcii a v ktorej je zachovalá pôvodná funkčná pec ,a spálňa s pracovňou, kúpeľňa s vaňou a toaletou, pisoárom, chodba so skriňou.

K domu patrí príjemne upravený dvor s vlastnou studňou a dvoma jazierkami .Parkovacím miestami .K nehnuteľnosti vedie asfaltová cesta ,ktorá je celoročne upravovaná. Na víkendovej chalupe sa nachádza prípojka na internet, kamerový a zabezpečovací systém, napojený na PCO.

Vodné zdroje: vlastná studňa + žumpa,


Kúrenie: krb , podlahové elektrické kúrenie.

Pozemok:610 m2



Podlahová plocha :100 m2

Zastavená:181 m2



Víkendová chalupa pre rodinu s deťmi, počas celého roku, prípadne víkendové bývanie v lone prírody. Obec Dolná Súča je vyhľadávaná pre turistiku a , cykloturistiku. Cez turistické trasy sa dostanete do blízkeho okolia obcí Horná Súča, Dolná Súča. Od Trenčína 10km.


Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Kontakt: Mária Fursten, tel.: , mail: ID zákazky:189743
Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku181 m²
Zastavaná plocha113 m²
Celková rozloha611 m²
Úžitková plocha81 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaseptik
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ziné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Krbáno
Klimatizácianie
Káblová televízianie
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta