Rezervované - Predaj 5 izbového rodinného domu v Martine- Stráne, 834m

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
200 m²
834 m²
predaj - Rodinný dom
255.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8445x zobrazená v zozname / 774x zobrazená detailne / 182x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj rodinný dom v pôvodnom ale zachovalom stave. Rodinný dom sa nachádza v atraktívnej lokalite mesta Martin časť Stráne.

O DOME:



Murovaný rodinný dom bol postavený v 70.rokoch. Nachádza sa na rovinatom pozemku o rozlohe 834m2. Samotný dom disponuje 5 izbami, pivnicou a priestrannou garážou. Na pozemku je umiestnený prístrešok zo železnej konštrukcie. Pred pár rokmi bola rekonštruovaná plochá strecha.

DISPOZÍCIA:



1NP:

Vstupná chodba z ktorej je vstup do garáže, suterénu a priamo do domu. Na 1.nadzemnom podlaží nájdeme 2 samostatné izby, kuchyňu, WC a sklad.

2NP:

Na druhom podlaží nájdeme 3 samostatné izby, kúpeľňu a vstup na terasu. Z jednej izby je výstup na balkón.

LOKALITA:



Rodinný dom sa nachádza vo veľmi vyhľadávanej lokalite na Stráňach, v blízkosti domu sa nachádza zdravotné stredisko, potraviny a penzión.

VÝHODY:



Za výhody tohto domu považujem samotnú lokalitu, veľkorysý pozemok, dispozíciu domu. Pôvodný stav umožní novému majiteľovi rekonštrukciu podľa svojich predstáv.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 114496



Cena: 255 000.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku834 m²
Úžitková plocha200 m²
Statusaktívne