Rodinný dom pod Hrádkom v Michalovciach s veľkým pozemkom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Michalovce
Lokalita.: Michalovce
300 m²
1286 m²
2
5
áno
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
332.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

23042x zobrazená v zozname / 1623x zobrazená detailne / 173x zobrazená detailne tento mesiac

Rodinný dom s nádherným pozemkom v prestížnej lokalite na Remeselníckej ulici je teraz na predaj. S úžitkovou plochou 300 m2 a pozemkom o rozlohe 1286 m2 ponúka tento dom výnimočný životný štýl.

Pri vstupe do prvého nadzemného podlažia vás privíta priestranstvo s predsieňou, kúpeľňa s WC a elegantné schodisko. Kuchyňa s komorou je prepojená s halou a jedálňou, ktorá disponuje výstupom na priestrannú terasu, ideálnu na príjemné chvíle strávené vonku. Druhé nadzemné podlažie zahŕňa 3 spálne a ďalšiu kúpeľňu s WC, čím poskytuje optimálny priestor pre pohodlné bývanie.

V suteréne domu nájdete garáž, skladové priestory, kotolňu a praktickú práčovňu. Dom je plne pripojený na všetky inžinierske siete, vrátane mestského vodovodu, kanalizácie, elektriny a plynu, ktorý zabezpečuje vykurovanie a ohrev teplej vody. Nehnuteľnosť sa predáva so všetkým zariadením a nábytkom.

Okrem toho patrí k domu aj nádherný pozemok s ideálnym tvarom a rozlohou. Jeho šírka a priestrannosť sú v tejto lokalite skutočnou raritou. V rámci pozemku nájdete množstvo krásnych okrasných drevín, ktoré sú nenáročné na údržbu.

Toto je výnimočná ponuka v obľúbenej lokalite, ktorú je potrebné vidieť osobne.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1286 m²
Celková rozloha1286 m²
Úžitková plocha300 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Krbáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny