Rodinný dom pri Horskom parku na predaj

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
534 m²
805 m²
4
áno - 2 autá
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
1.290.000,- € dohoda
Ponúknite vlastnú cenu

4670x zobrazená v zozname / 557x zobrazená detailne / 290x zobrazená detailne tento mesiac

RODINNÝ DOM V STAROM MESTE PRI HORSKOM PARKU S TROMI BYTOVÝMI JEDNOTKAMI a ATELIÉROM NA PREDAJ

PLOCHA POZEMKU - 805 M2


ZASTAVANA PLOCHA DOMU - 235 M2
ÚŽITKOVÁ PLOCHA - 534 M2

POČET PODLAŽÍ - 4


VYKUROVANIE - 2 X PLYNOVÁ KOTOĽŇA
PARKOVANIE - GARÁŽ PRE DVE AUTÁ + 2 X PARKOVANIE NA VLASTNOM POZEMKU

Ponúkame na predaj mestskú vilu v jednej z najlepších a najžiadanejších častí Starého Mesta v Bratislave, ktorá v sebe spája ojedinelú kombináciu výhod: - Čarovné prostredie Horského parku (40 m od domu) v tichej, slepej ulici - blízkosť centra, pohodlne dostupného autom, MHD, aj pešo

4 podlažná vila ponúka celkovú obytnú plochu 534 m2 + rozľahlé loggie
Ideálny pozemok s rozlohou 805 m2 s krásnou terasovitou slnečnou záhradou a bazénom
Parkovanie priamo na pozemku pre 4 autá, z toho 2 v garáži + ďalšie možnosti
Flexibilne pôdorysy vďaka premyslenej dispozícii nosnej konštrukcie
Dlhodobý rast hodnoty investície vďaka exkluzívnej polohe, ktorej jedinečnosť bude v rozrastajúcej sa metropole rokmi stále viac zjavná a teda aj hodnotená

HISTÓRIA


Pôvodne 3 podlažná funkcionalistická vila bola naprojektovaná a postavená v rokoch 1970-73 akademickým architektom a odvtedy je v neprerušenom vlastníctve jeho rodiny. Prešla viacerými stavebnými úpravami v rokoch 1995, 2004 a 2011, ktorými postupne pribudli dvojgaráž, bolo nadstavané ďalšie podlažie s dvomi bytmi, prístupnými samostatným schodiskom, a boli upravené dispozície vnútorných priestorov. Vila je plne zateplená a je vo veľmi dobrom technickom stave.
Jednoduchá dispozícia nosných múrov a stĺpov umožňuje flexibilné úpravy interiéru a vzájomné prepájanie jednotlivých častí domu podľa potrieb nových vlastníkov. Základný pôdorys vily je rozmerov 15x11m a je plne podpivničený. Obytné miestnosti pôvodných dvoch podlaží sú orientované na západnú stranu s výhľadom do záhrady. Pred priamym prehrievaním v letných mesiacoch sú chránené pozdĺžnymi loggiami.

POZEMOK A ZÁHRADA


Vila je situovaná na pozemku so šírkou 18 metrov a dĺžkou 40-49 metrov. Uličný vstup je z východnej strany a pozemok sa zvažuje západným smerom celkovo tromi terasami. Tichá záhrada má hlavný prístup z 1PP cez rozľahlú loggiu, inšpirovanú mediteránnou architektúrou. Táto dláždená loggia s vonkajším krbom poskytuje druhú obývaciu miestnosť v letnom období, čarovné prostredie chránené pred horúčavou, ideálne pre každodenné posedenie aj väčšie rodinné oslavy.

SÚČASNÝ STAV


V súčasnom stave je vila rozdelená na 4 samostatne využívateľné bytové jednotky (z toho 1 apartmánového typu), celkovo s 5 kúpeľňami (vždy s WC a pračkou), s 5 kuchyňami a s 2 kotolňami.
Bližšie informácie, pôdorysy a fotografie na vyžiadanie

Cena: 1.290.000,-EUR, dohoda

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku805 m²
Zastavaná plocha235 m²
Celková rozloha534 m²
Úžitková plocha534 m²
Počet poschodí4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Garážáno - 2 autá
Postavené ztehla