Rodinný dom s veľkým pozemkom na predaj - obec Víťaz

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Víťaz
Ulica.: Hlavná
120 m²
2601 m²
1
4
nie
pôvodný
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
38.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

47201x zobrazená v zozname / 17649x zobrazená detailne / 158x zobrazená detailne tento mesiac

Rodinný dom s veľkým pozemkom sa nachádza v centre obce Víťaz, vzdialenej 25 kilometrov od krajského mesta Prešov. Orientácia domu aj pozemku je východo – západná. Pozemok sa od východu smerom na západ pomaly zvažuje v celej dĺžke, pričom prístup naň je aj z miestnej komunikácie na zadnej strane. Táto skutočnosť spolu s výmerou 2681 m2 poskytuje mnoho možností jeho využitia. Na pozemku sú prípojky na inžinierske siete (elektrina, plyn, vodovod, kanalizácia) a studňa.
Dom postavený v päťdesiatych rokoch (kolaudovaný r. 1956) je dvojpodlažný. Na prízemí sa nachádza chodba, kuchyňa a pivnica, ktorá je v prednej časti čiastočne pod terénom. Na poschodí sú dve izby a chodba. Objekt je vybavený dvoma schodiskami, a to vnútorným i vonkajším, na ktoré nadväzuje balkón. Výhodou tohto riešenia sú dva samostatné vchody na prízemie i poschodie.
Dom je vytápaný samostatnými plynovými ohrievačmi (gamatky) a pieckami na tuhé palivo. Poloha v centre obce poskytuje komplexnú občiansku vybavenosť. V tesnej blízkosti sú obecný úrad, škola a škôlka, obchod, reštaurácia či miestne kostoly. Dopravné napojenie je vynikajúce, a to na cestu 1. triedy alebo diaľnicu (výjazd Široké), prípadne autobusové linky SAD.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2601 m²
Zastavaná plocha70 m²
Celková rozloha2681 m²
Úžitková plocha120 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetnie
Kúpeľňanie
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 1
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Klimatizácianie
Káblová televízianie
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta