VEĽKÝ RODINNÝ DOM V CENTRE, MOŽNÁ DOHODA!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ružomberok
Lokalita.: Ružomberok
1089 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

7369x zobrazená v zozname / 731x zobrazená detailne / 116x zobrazená detailne tento mesiac

V TUreality Vám ponúkame na predaj rodinný dom priamo v meste, 10 minút peši od starého centra, s pozemkom 1089m2. Dom je 2-podlažný + podkrovie, s obytnou plochou cca 250m2. Prízemie tvorí denná časť - obývačka s kuchyňou, jedálňou, krbom, s výstupom na dláždenú terasu. Na prízemí sa ešte nachádza kúpeľňa s WC, chodba so šatníkom a technická miestnosť. Poschodie tvoria 4 izby/ spálne, veľká kúpeľňa a samostatné WC. V podkroví sú 2 rovnaké, priestranné izbya tiež tretia kúpeľňa s WC.
Dom je murovaný a vznikol v r. 2001 ako totálna prestavba pôvodného domu mestskej zástavby. Pri rekonštrukcii boli zriadené nové prípojky IS (voda, plyn, elektrina, kanalizácia) a bola urobená nová strecha a krov, kde vzniklo podkrovie. Stavba dostala zateplenú fasádu, kvalitné nové drevené okná, plynové ústredné kúrenie (kotol bol naposledy menený pred 6 rokmi).
________________________________________________________________________________

Cena domu s celým pozemkom je 345000€. Pozemok má obdĺžnikový tvar a výmeru 1089m2. V prípade záujmu sa dá kúpiť S MENŠOU VÝMEROU (zostane ca 600m2) S VÝRAZNOU ZĽAVOU NA CENE!
________________________________________________________________________________
Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky kontaktujte:

Eva Henoch Call:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1089 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne