SENICA - Zariadený rodinný dom s veľkým potenciálom v tichej časti

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
Ulica.: Jasmínova
341 m²
252 m²
2
6
áno - 1 auto
verejný vodovod
áno
230V
predaj - Rodinný dom
299.000,- € kompletná cena vrátane advokátskeho servisu, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

6889x zobrazená v zozname / 351x zobrazená detailne / 15x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj priestranný prízemný podpivničený moderný rodinný dom na Jasmínovej ulici v Senici. Rodinný dom bol v uplynulom čase kompletne zrekonštruovaný a zariadený.

HLAVNÉ VÝHODY:


TICHÁ LOKALITA
MODERNÁ REKONŠTRUKCIA

ZARIADENIE V CENE DOMU


GARÁŽ
MOŽNOSŤ DOBUDOVANIA PRÍSLUŠENSTVA V SUTERÉNE - WELLNESS, POSILOVŇA, KANCELÁRIA, IZBA, PRACOVŇA, KUCHYŇA

DISPOZÍCIA:


Rodinný dom dispozične pozostáva z 2 podlaží:
prízemie: na prízemí RD sa nachádza priestranná obývacia izba s krbom, jedáleň, kuchyňa, 2 samostatné izby, šatník, kúpeľňa (vaňa aj sprchovací kút), WC, garáž
v suterene sa nachádzajú 4 miestnosti (v 3 miestnostiach je okno), jedna miestnosť slúži ako technické zázemie domu (nachádza sa tu plynový kotol a zásobník vody), suterén je takisto vykurovaný doskovými radiátormi a je to dotiahnutá aj voda, v jednej miestnosti je osadená aj umývačka riadu a umývadlo

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE:


Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete (verejný vodovod, elektrina, plyn), prístup k domu je po obecnej komunikácii. Dom je vyhotovený z tehly, bol postavená v roku 1985 a kompletne zrekonštruovaný v roku 2007, vykurovanie domu je pomocou plynového kotla + doskové radiátory. Rekonštrukciou v roku 2007 bola čiastočne upravená dispozícia a modernizácia interiéru na súčasné štandardy.
Výmera: prízemie: 170,5m2 + suterén 170,5m2 = 341m2

POZEMOK:


Celková výmera pozemku je 252m2. Záhrada je upravená tak, aby bola funkčná a prakticky nevyžadovala údržbu. V rámci pozemku je zaručené súkromie, nachádza sa tu vydláždená terasa so sedením a okrasná záhrada.

LOKALITA, PARKOVANIE:


Rodinný sa nachádza na Jasmínovej ulici, v tichej časti mesta Senica, iba 15 min pešo od centra mesta kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Parkovanie je zabezpečené v garáži + verejne pred domom.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností vo výške 100€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku252 m²
Zastavaná plocha341 m²
Celková rozloha341 m²
Úžitková plocha341 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta