VEĽKÝ LUXUSNÝ DOM V ABSOLÚTNOM SÚKROMÍ PRÍRODY, BANKA, PIEŠŤANY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Banka
Ulica.: Dominova cesta
386 m²
960 m²
3
8
áno
studňa
nie
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
498.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

6076x zobrazená v zozname / 278x zobrazená detailne / 278x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť PRIUS Vám predstavuje exkluzívne na predaj luxusný dom v exkluzívnej lokalite s jedinečnými vlastnosťami, aké sú v dnešnej dobe nesmierne vzácne.

Pre čo najlepšiu predstavu o nehnuteľnosti, navštívte virtuálnu obhliadku :
https://my.matterport.com/show/?m=LumtR2qv3MQ

História a stavba:



Na tomto nádhernom pozemku, ktorý predtým slúžil iba ako záhrada, vznikol dom po udelení stavebného povolenia v roku 2014. Stavba sa začala v tom istom roku a poctivo pokračovala až do apríla 2019, keď bol dom skolaudovaný, čím sa potvrdila jeho bezchybná kvalita a dodržiavanie štandardov.

Úžitková plocha :


Prízemie- 148m2 + garáž 19m2 + terasa 35m2
Suterén- č.1 95m2 + plánovaná kinosála 48m2

Suterén- č.2 60m2



Konštrukcia a materiály:

Tento dom je konštruovaný z kvalitných materiálov so zameraním na maximálnu odolnosť a komfort. Vonkajšie múry a priečky sú vyrobené z Ytong LAMBDA YQ s hrúbkou 450 mm, čo zaručuje vynikajúcu tepelnú izoláciu a stabilitu. Všetky interiérové priečky sú z Ytong s hrúbkou 150 mm, s výnimkou kúpeľne a WC na prízemí, ktoré majú priečku hrúbky 100 mm.
Izolácia základov bola nastavená na všetky vertikálne a horizontálne časti základovej konštrukcie + pre ťažko dostupné miesta bola použitá tekutá hydroizolácia. Zvislé základové konštrukcie boli zateplené STYRODUROM SC3035 o hrúbke 50-100mm podľa projektovej dokumentácie, následne boli zabalené do nobovej fólie a v prednej časti domu bola realizovaná drenáž.
Strešná krytina je značky BRAMAC UMBRA ADRIA rovnako ako celý strešný systém BRAMAC s 30 ročnou zárukou. Strešný veniec je zateplený na severnej časti polystyrénom o hrúbke 100mm. Povala domu je zateplená 40cm vrstvou sklenenej vaty, je pochôdzna a využívaná na skladovanie váhovo nenáročných predmetov. Na povalu sa dostávame cez protipožiarny výlez v garáži. Podhaldové konštrukcie strechy sú obalené v 20mm vrstve uhlíkového polystyrénu. Komín o priemere 200mm je značky Schiedel.
Vchodové dvere sú celohliníkové, lakované 4-sklo značky Perito, dozdobené vloženým kryštálom medzi sklami. Disponijú bezpečnostnými zámkami s oficiálnou kartou. Okná na dome sú plastové zn. Slovaktual, 6 komorové trojsklo s čiernym termorámikom. Montáž okien bola prevedená na termo pásky ILBRUCK IMUNO TRIO.

Z vonkajšej strany stavba očaruje svojim obkladom, ktorý tvorí prírodný kameň vápenec + doplnky z dubu a parapety, ktoré sú dovezené z vápenca z Indie. Na zadnej časti domu je použitá akrylová trhaná omietka a parapety zo žule.

Terasa : Nosná konštrukcia terasy je vyrobená zo smrekových hranolov nainštalovaných na železobetónových základoch. Vrchná časť terasy (terasové dosky) je z červeného smreku. Terasa je udržiavaná.

Garáž : Garáž o výmere 19m2 je vybavená sekčnou bránou LOMAX, najvyššej kvality, na elektrické ovládanie a je vykurovaná stropným infrapanelom.

Technické vybavenie:



Vykurovanie a ohrev TUV zabezpečuje tepelné čerpadlo značky Niebe, ktoré je najlepšie na trhu a je využiteľné aj na chladenie podlahy v letných mesiacoch. V dome nájdete moderné technológie a zariadenia, ktoré prispievajú k vášmu pohodliu. Podlahové vodné kúrenie s individuálnou reguláciou teploty v každej miestnosti a suteréne zabezpečuje maximálny komfort. Pre ďalšie pohodlie je k dispozícii aj centrálny vysávač zn. NILFIX, ktorého rozvody sú umiestnené na celom podlaží. Centrálna jednotka vysávača je umiestnená v garáži. Krb v obývačke je postavený z termodosiek a zasieťkovaný pancierovou sieťkou. Krbová vložka je liatinová značky Kratki s obložením prírodným kameňom Gneis. Krbová doska a spodné dvierka sú ručne vyrobené z masívneho dubového dreva. Okrem krásneho a majestátneho dojmu krb pohodlne vykúri vrchné podlažie. Dom taktiež disponuje rekuperačnou jednotkou zn. Mitsubishi, ktorá je servisovaná, plne fukčná a účel stáleho prísunu čerstvého vzduchu plní na vrchnom (hlavnom) podlaží. V letných mesiacoch využíva rekuperácia funkciu bypass, čo znamená, že v noci prúdi do domu chladný vzduch a tým príjemne chladí priestor.

Ďalšie špecifikácie a vlastnosti:



Dom sa pýši nadštandardným vybavením a luxusnými detailmi. Celohliníkové bezpečnostné dvere s ručne zdobenými vložkami a prírodnými kameňmi dodávajú domu jedinečný charakter. Interiérové dvere sú vyrobené z masívneho dreva - brazílskej borovice, rovnako ako podlahový sokel a zárubne, ktoré sú ručne vyrábané. Kovanie na dverách je pobronzované, privezené z Veľkej Británie a zásuvky v dome sú vyrobené z masívneho dubu.

Interiér a vybavenie :



Celé vrchné podlažie je pokryté gresovou dlažbou - imitácia kameňa, čo príjemne jednotí priestor, samozrejme okrem kúpeľní a samostatnej toalety, tam je použitá keramická dlažba.

Dispozíciu vrchného podlažia tvorí kuchyňa otvorene prepojená s obývacím priestorom a jedálňou s krásnymi výhľadmi a výstupom na veľkú slnečnú terasu, spálňa s vlastnou kúpeľňou a dvomi walk-in šatníkmi, 3 samostatné detské izby, druhá samostatná kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta, schodisko vedúce do nadzemného suterénu č.1.

Kuchyňa: Kuchynská linka je dominantou každej nehnuteľnosti, no tu je stelesnením kvalitného prevedenia. Telo kuchynskej linky je vyrobené z masívu - z dreva vysokej tvrdosti - jaseň a pracovná doska kuchynskej linky spoločne s parapetou je vyrobená zo žule z Indie. V kuchyni nájdeme monoklimatickú chladničku a mrazničku zn. Elektrolux, miesto a predprípravu na zabudovanie umývačky riadu, plynovú varnú dosku ( v garáži sú umiestnené plynové bomby, pričom jedna plynová bomba vydrží, pri každodennom varení pre rodinu, cca 3 mesiace ), varnú dosku si samozrejme môže nový majiteľ vymeniť za indukčnú, či sklokeramickú. Rúra je elektrická teplovzušná talianskej zn. Ardesia. Umývadlo a batéria sú granitové zn. Blanco, kovanie na skrinkách a zásuvkách je najvyššej kvality zn. Blum, odpadkový koš je vstavaný pod drezom, výsuvný. Jedálenský stôl a stoličky sú patinovaná, voskovaná masívna borovica.

Spálňa: Nábytok v spálni je z masívneho dubu, obklad na stene za posteľou v spálni je dovezený z USA a je to prírodná perlorodka. Konferenčný stolík je z masívu. Spálňa disponuje 2 vlastnými walk-in šatníkmi, vlastnou nadštandardne zariadenou kúpelňou a výstupom na terasu. Kupeľna v spálni je absolútne očarujúca. Využitý je keramický obklad ako dlažba a mosadzné lišty. Najviac pútavá je časť okolo vane, ktorá je obložená prírodným kameňom gneis. Rám na zrkadlo a doska pod umývadlami je ručne vyrobená z masívneho dubového dreva. V kúpeľni sa nachádza tiež dvojumývadlo a vaňa značky Ideal standard, sprchový kút so sklenenou zástenou. Všetky batérie sú termostatické zn. Hansgrohe.

Z každej izby sú krásne výhľady plné zelene, ktorá zabezpečuje úplné súkromie obyvateľom izieb.

Suterén č. 1 :



Nadzemný Suterén, ktorý disponuje oknami, môže byť plnohodnotne využívaný ako obytný priestor, či priestor na podnikanie. Úžitková plocha predstavuje 95m2 + 48m2 plánovaná kinosála. Na celom podlaží je použitá gresová dlažba a podlahové kúrenie s termostatmi v každej miestnosti. V tomto priestore sa nachádza spoločenská miestnosť, dlhá široká chodba, pracovňa, technická miestnosť využívaná aj ako práčovňa s práčkou a sušičkou, taktiež tu nájdeme aj toaletu a umývadlo. Ďalšou miestnosťou s východom na pozemok je kuchyňa využívaná v letných mesiacoch s výborným a pohodlným prístupom na zadnú časť pozemku. Posledným priestorom na tomto podlaží je plánovaná kinosála, ktorú je možné, v prípade záujmu nového majiteľa, dokončiť s možnosťou pretvoriť a prispôsobiť účel miestnosti podľa vlastných predstáv.

Suterén č.2



Pivníčné priestory, ktoré nie sú vykurované, úžitková plocha je 60m2 + 45m2 prístrešok s miestnosťou pre plnohodnotnú zábavu, grilovačky, oslavy a pod. 60m2 tvorí priestor momentálne využívaný ako dielňa a sklad.

Exteriér a záhrada:



K domu patrí aj nádherná terasa s príjemným posedením a vonkajšou letnou kuchyňou, ideálna na rodinné stretnutia a grilovanie. Okolie domu je starostlivo upravené s použitím kvalitných materiálov a dizajnu, ktorý dotvára harmonický celok. Lokalita je jedinečná svojou úplnou izoláciou a obklopením prírodou, čo ponúka úžasné výhľady a pokojné prostredie pre relaxáciu a oddych. Na pozemku je bohatá výsadba rôznych okrasných stromov a kríkov, bylinkové záhony, sklenník, ovocná výsadba, z pozemku sa taktiež bránkou dostávame na pozemok urbariátu, ktorý majú súčasní majitelia za nájomné k dispozícií k užívaniu, napr na opekačky.


Technické vybavenie a údržba:



Na pozemku sa nachádza čistička Asio Vario comp 5k, ktorá je pravidelne údržbovaná a zabezpečuje čistotu vody. Dom disponuje vlastnou studňou, ktorá bola vyvŕtaná v roku 2017 a je výdatná, s hĺbkou 14 metrov a 8 metrovým stĺpcom vody. Čerpadlo je napojené na frekvenčný menič a voda prešla biologickým rozborom a úpravou pomocou sústavy pevných filtrov, aktívneho zmäkčovača vody a UV lampy, čím sa zabezpečila pitná kvalita vody.

Internet a TV :



Internet je prenášaný vzdušne, bezdrôtovo, pričom poskytovateľom je firma Lombard. Na prvom nadzemnom podlaží sú pripravené rozvody TV signálu. Wifi je prístupná pre obe podlažia.

Finančné informácie:



Prevádzkové náklady sú minimalizované vďaka efektívnemu vykurovaniu a izolácii domu. Mesačné náklady na elektrinu sa pohybujú od 65€ v letných mesiacoch po 135€ v zimných mesiacoch. Všetky technické systémy a vybavenie sú vynikajúco udržiavané a pripravené na dlhodobé užívanie.

Poznámka: Tento dom predstavuje ideálne útočisko v prírode, spojenie moderných pohodlností s nádherným okolím a úplnou súkromnou atmosférou.


Táto nehnuteľnosť je diamantom na trhu, ktorý poskytne priestranné kvalitné komfortné bývanie v úplnom súkromí plnom zelene s krásnymi výhľadmi, pričom dispozícia umožní bývanie veľkej rodine, 2 generáciám či spojí Vaše podnikateľské sny s Vaším bývaním. V prípade ak Vás nehnuteľnosť zaujala, neváhajte nás kontaktovať.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku960 m²
Celková rozloha386 m²
Úžitková plocha386 m²
Počet poschodí3
Počet izieb8
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
Plynnie
KanalizáciaČOV
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Terénsvahovitý
Novostavbaáno