: Pozemok vhodný na stavbu domu v obci Krásnohorská Dlhá Lúka s výhľad

Štát.: Slovensko
Mesto.: Rožňava
Lokalita.: Krásnohorská Dlhá Lúka
880 m²
880 m²
predaj - Záhrady
36.000,- €
40,91 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

1795x zobrazená v zozname / 293x zobrazená detailne / 11x zobrazená detailne tento mesiac

Slnečný, prevažne rovinatý pozemok vhodný na stavbu domu sa nachádza v tichej časti obce Krásnohorská Dlhá Lúka, obklopený okrem dvoch susedov, len krásnou prírodou. Pozemok je evidovaný ako trvalý trávny porast, stavebné povolenie musí záujemca vybaviť sám. Elektrika je v dosahu pozemku. Vodu je možné riešiť vŕtanou studňou, odpady žumpou.
Krásnohorská Dlhá Lúka leží 8 km od okresného mesta Rožňava, pod úpätím Silickej planiny. Obec je známa vďaka Krásnohorskej jaskyni, ktorú je možné navštíviť len v sprievode speleológov. Ku jaskyni vedie náučný chodník Jaskyne Slovenského krasu, ktorý je svetovým prírodným dedičstvom a prechádza popri pútnickom mieste, kaplnky Panny Márie, situovanej v nádhernom prírodnom prostredí s výhľadom na hrad Krásna Hôrka. V okolí je množstvo turistických trás a cykloturistických trás.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku880 m²
Úžitková plocha880 m²
Statusaktívne