4-izb. podpivničený DOM S DVOJGARÁŽOU, Blahová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Blahová
Ulica.: Blahová
120 m²
823 m²
4
áno - 2 autá
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
230V
žumpa
predaj - Rodinný dom
169.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2895x zobrazená v zozname / 262x zobrazená detailne / 2x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/QL

POPIS DOMU:


Realitná kancelária AXIS REAL exkluzívne ponúka na predaj podpivničený 4-izbový rodinný dom s DVOJGARÁŽOU a HOSPODÁRSKYMI BUDOVAMI na pozemku s výmerou 823 m2. Možnosť zobytnenia podkrovia sedlovej strechy. Murovaná hospodárska budova za domom má výmeru 70,3 m2. Pozemok je rovinatý, v tvare obdĺžnika. Zastavaná plocha domu je 134,4 m2, v zadnej časti pozemku sa nachádzajú v súvislej zástavbe kurník, letná kuchynka, dvojgaráž s montážnou jamou a ohradený priestor pre psy. Pred ním ešte prístrešok so sedením.
Dom je napojený na obecnú vodu aj na studňu, odvod splaškov je do žumpy.

Výhody:


❶ Možnosť dorobiť izby v podkroví
❷ Čerstvo zateplený dom

❸ Ideálna orientácia na juhozápad


❹ Dvojgaráž s montážnou jamou
❺ Hospodárske murované a nemurované priestory na pozemku na kuchynku, chov hydiny alebo zajacov

STAV DOMU:


Dom je postavený prevažne z dierovaných tehál, čerstvo zateplený 8 cm minerálnou vlnou. Nový majiteľ si ho môže zrekonštruovať podľa vlastných predstáv. Strešná krytina je z plechových škridiel na pôvodných trámoch s parozábranou. Elektrické rozvody sú pôvodné. Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá prechádza stredom domu a končí kúpeľňou. Z chodby sa vchádza do 3 samostatných izieb a kuchyne s obývačkou, odkiaľ je východ na schodisko do dvora. Pod polovicou domu sú pivničné priestory s betónovou dlážkou, nachádza sa tam kotol na tuhé palivo, ktorý momentálne zabezpečuje vykurovanie domu. Na ohrievanie vody slúži bojler. K tomu sa dá dokurovať aj kachľami v obývacej izbe, tie si ale berú súčasní obyvatelia. INTERNET zabezpečuje cez satelit Radiolan s výborným signálom 80/20 mb/s. Vstup do pivnice je zo dvora, na povalu vyklopením stropného schodiska v obývacej izbe.
V izbách sú plávajúce podlahy, na chodbe sú položené na starých kachličkách.

Začiatok užívania domu je rok 1976.



LOKALITA
Obec Blahová je tichá menšia obec. Vďaka novo vybudovanému diaľničnému úseku R7 sa do Bratislavy dostanete za 35 min. Dom s pozemkom sa nachádza na začiatku obce, milovníkov koní určite zaujme konský ranč o pár domov ďalej, kde robia kurzy jazdenia a ponúkajú čerstvé kozie mlieko. Len 12 km ďalej sa nachádza obec Orechová Potôň s možnosťou návštevy populárnej mini zoo Malkia park a jazdenia na tamojšom Slovakia Ringu. Cyklisti ocenia množstvo trás v okolí, najmä pri Malom Dunaji. V obci sa nachádza materská škola, potraviny Coop, výborná reštaurácia, kostol, futbalové ihrisko a požičovňa lodí.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť bývať v tomto dome. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku.

/ 4 - IZBOVÝ RODINNÝ DOM / ZATEPLENÝ DOM / STUDŇOVÁ VODA + VODOVOD / PODPIVNIČENÝ / DVOJGARÁŹ / LETNÁ KUCHYNKA / BLAHOVÁ / KONSKÝ RANČ / JAZDENIE NA KONI /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku823 m²
Zastavaná plocha134.4 m²
Celková rozloha823 m²
Úžitková plocha120 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciažumpa
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Predzáhradkaáno - 1
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny