5 IZBOVÝ RODINNY DOM s NÁDHERNÝM POZEMKOM, Modranka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Modranka
129 m²
772 m²
2
5
áno
verejný vodovod
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
429.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

11288x zobrazená v zozname / 422x zobrazená detailne / 132x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS NEHNUTEĽNOSTI


Realitná spoločnosť PRIUS Vám predstavuje exkluzívne na predaj 5 izbový rodinný dom skolaudovaný v roku 2000, situovaný na nádhernom veľkom pozemku plnom zelene v obľúbenej a vyhľadávanej lokalite - Modranke, Trnava.

Základné informácie :



Úžitková plocha prízemia domu : 62,3 m2

Úžitková plocha poschodie : 66,6m2


Úžitková plocha spolu : 128,9m2 + garáž s pivnicou.

Hlavné stavebné konštrukcie :



Rodinný dom je riešený ako samostatne stojaci dvojpodlažný objekt s obytným podkrovím. Základové konštrukcie sú základové pásy z prostého betónu odizolované proti vlhkosti, nosné murivo celého objektu je z tehál POROTHERM. Obvodové murivo je z tehál POROTHERM 38 - hr. 380 mm, vnútorné nosné murivo je taktiež z tehál POROTHERM 25 - hr. 250mm. Deliace priečky vo vnútornom priestore domu sú z tehál POROTHERM 11,5 - hr. 115mm.

Stropná konštrukcia nad prízemím je z keramických stropných nosníkov a keramických stropných vložiek POROTHERM. hr.210mm. Nadokenné a naddverné preklady sú z keramických prekladov POROTHERM. Nadmurovka nad prekladom je z plných pálených tehál a je opatrená z vonkajšej strany tepelnou izoláciou KOMBIDOSKY KD hr. 75mm. Monolitické preklady sú z vonkajšej strany odizolované tepelnou izoláciou. Konštrukcia krovu je drevená hambálková sústava s fošňovými krokvami hr. 75mm, je natretá protipožiarnym náterom PLAMOR a náterom proti hnilobe a škodcom. Strešná krytina pozostáva z betónovej tašky BRAMAC. Ako tepelná izolácia zastrešenia bol použitý 3x60mm NOBASIL .

Schodisko : Schodisko z prízemia na poschodie s dreveným obložením z dubového masívu, rekonštruované v roku 2023.
Okná a balkónové dvere a dvere na terasu sú drevené okná s izolačným trojsklom.
Interiérové dvere so zárubňami sú z dreveného masívu.

Povrchové úpravy :


Vonkajšiu omietku tvorí 1x THERMO OMIETKA hr. 30mm opatrená povrchovou omietkovou vrstvou ( škrabanou akrylátovou omietkou).

Vnútorné omietky sú 1x THERMO OMIETKA - hladká. Kúpeľne a toaleta sú obložené keramickou dlažbou a obkladom na stenách.

Použité podlahy v rodinnom dome sú drevené, v kúpelniach sú keramické obklady na stenách a keramická dlažba na podlahách. Drevené polahy sú udržiavané odborným spôsobom.

Vykurovanie rodinného domu je teplovodné, klasické, plynové, zabezpečené plynovým kotlom, ktorý je umiestnený na prízemí rodinného domu v samostatnej toalete. Teplo sa do domu dostáva prostredníctvom radiátorov situovaných v každej miestnosti.

Dispozícia nehnuteľnosti :



Pre čo najlepšiu predstavu o dispozícií navštívte prosím našu virtuálnu prehliadku :
https://my.matterport.com/show/?m=B3LswhcJnFm

Hlavným vchodom vstupujeme do interiéru rodinného domu cez vstupnú chodbu s odkladacím priestorom na obuv a kabáty. Z chodby sa dostávame do priestrannej haly so schodiskom (12,4m2), z ktorej sa dostávame do všetkých priestorov na prízemí. Z haly sa teda dostávame na samostatnú toaletu (3,1 m2), ktorá disponuje umývadlom s batériou zn. Grohe, WC, oknom, čo umožňuje prirodzené vetranie priestoru. Z hlavnej haly sa ďalej dostávame do kúpeľne (4,1m2) so sprchovým kútom so sklenenou zástenou, bidetom, štýlovým umývadlom so zrkladlom a dostatočným priestorom na umiestnenie práčky a sušičky. Ďalšou miestnosťou, do ktorej vstupujeme z hlavnej haly je priestranná spálňa (13,6m2) s veľkým šatníkom, manželskou posteľou ( nanovo prečalúnenou v umelej koži ) s nočnými stolíkmi vo farbe šatníka - celá miestnosť je veľmi štýlová a príjemná s krásnym osvetlením, ktoré dodáva priestoru luxusný dojem. Posledným a hlavným priestorom, do ktorého vstupujeme na prízemí z hlavnej haly je kuchyňa spojená s jedálňou a obývačkou (29,1m2) s výstupom na terasu. Kuchynská linka je v tvare “U”, je vyrobená na mieru z masívu s pracovnou doskou z prírodného kameňa a je vybavená spotrebičmi elektrickou parnou vstavanou rúrou zn. ELEKTROLUX, indukčným varným panelom, zabudovaným digestorom zn. Ardo s vyvedením odsávaním do exteriéru domu, vstavanou mikrovlnnou rúrou a vstavanou chladničkou s mrazničkou zn. Liebherr. Tento priestor disponuje oblou klenbou s oknami, ktorá vytvára pohodlné a príjemné miesto pre jedáleň tvorenú okrúhlym stolom so stoličkami. Z jedálne sa plynule dostávame do obývačky, ktorá disponuje velkým oknom s výstupom na terasu, dizajnovým elegantným krbom a klimatizáciou z r.2023. Krbová vložka je vstavaná a zabezpečuje plnohodnotný výhrev priestoru s výduchmi do všetkých spální. Obývačka nesie luxusný dojem nie len samotným prevedením, ale tiež zvoleným stmievateľným osvetlením, ktoré je použité tiež v jedálni nad jedálenským stolom.

Cez presvetlené schodisko z dreveného masívu s dreveným zábradlím v hale sa dostávame na poschodie rodinného domu, ktoré tvoria 3 samostatné nepriechodné izby a kúpeľna s výstupom na balkón.

Prvou obytným priestorom je priestranná izba momentálne využívaná ako detská izba (13,9m2) so strešným väčším oknom, balkónovými dverami vedúcimi na balkón a vstavaným zabudovaným šatníkom. V izbe je osadená vnútorná časť klimatizačnej jednotky. Druhou izbou je hosťovská spálňa (17,6m2), kde nájdeme 1x strešné okno, 1x klasické okno s výhľadom na krásny pozemok domu, nábytok vyrobený z masívu - posteľ a veľký šatník. Tretia izba na poschodí predstavuje plnohodnotnú obytnú miestnosť (13,0m2) s 1x strešným oknom a 1x klasickým oknom s výhľadom na pozemok, momentálne je izba majiteľmi využívaná ako šatník. Poslednou miestnosťou na poschodí je väčšia kúpeľna (8,7m2) vybavená rohovou vaňou, dvojumývadlom, zrkadlom a závesnou toaletou. V kúpeľni je možnosť kvalitného prísnu čerstvého vzduchu cez veľké balkónové dvere vedúce na balkón (5,4m2).

Inžinierske siete:



Dom je pripojený vlastnou plynovou prípojkou na rozvod verejného plynovodu, taktiež vlastnou podzemnou prípojkou na verejnú elektrickú sieť, na verejnú vodovodnú sieť, čo zabezpečuje vlastný zdroj pitnej vody a samozrejme na verejnú kanalizáciu.

Dvoj-Garáž :



Na pozemku v popredí rodinného domu je umiestnená samostatná stavba garáže.

Zastavaná plocha : 26m2


Základy sú betónové pásy odizolované lepenkou 2x HYDROBIT, ktorá je natavená na podkladový betón. Obvodové murivo je z tehál POROTHERM hr. 250mm. Konštrukcia krovu je drevená hambálková sústava s fošňovými krokvami rozm. 75/180mm. Strešná krytina je betónová taška zn. BRAMAC. Vonkajšia omietka je v súlade s omietkou na rodinnom dome a vnútorná omietka je vápenná hladká. Garážová brána je s elektrickým otváraním.

Garáž je skutočne priestranná a umiestnite do nej dve osobné vozidlá. Vstup do garáže je realizovaný z cestnej komunikácie cez garážú elektrickú bránu a druhý vstup umožňuje prístup priamo z pozemku cez klasické dvere.

Pivnica :


Dom disponuje taktiež veľkou pivnicou, ktorá je prístupná pri stavbe Garáže s elektrickou prípojkou na nabíjanie elektromobilu. Prístup je realizovaný z dvora betónovým schodiskom do podzemia, kde cez dvere prichádzame do pivnice rozdelenej do dvoch miestností, ktoré poskytujú množstvo úložného priestoru.


Mesačné náklady : Cca 200 eur / mesiac




Pozemok :



Pozemok predstavuje bohatých 772 m2 s automatickou závlahou zo studne, a ponúka jedinečné súkromie vďaka vysokému oploteniu a bohatej výsadbe. Po vstupe cez bránku sa nám rozprestiera pohľad na chodník obklopený krásnymi okrasnými porastmi a po pravej strane nachádzame aj vybudovanú terasku ako oddychovú zónu pod holým nebom prístupnú aj z domu, priamo z obývačky. Za domom sa nachádza veľké priestranstvo s trávnikom, množstvom rastlín a drevín vkusne vysadených v celom priestore s vydláždenou časťou pri dome, na ktorú je možné umiestniť záhradné posedenie.

Cena :



Cena nehnuteľnosti je 429 000 eur. V prípade, že Vás táto nehnuteľnosť zaujala a potrebujete si preveriť Vaše finančné možnosti vrámci hypotekárneho / iného úveru, smelo nás kontaktujte, všetko s Vami zodpovedne prepočítame, aby ste si mohli túto nehnuteľnosť kúpiť za tých najlepších a najférovejších podmienok.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku772 m²
Celková rozloha129 m²
Úžitková plocha129 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Predzáhradkaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky