EXKLUZÍVNE - Pôvodný gazdovský dom s vínnym domčekom a väčším pozemkom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Veľký Krtíš
Lokalita.: Veľký Krtíš
180 m²
6293 m²
predaj - Rodinný dom
79.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2393x zobrazená v zozname / 310x zobrazená detailne / 1x zobrazená detailne tento mesiac

Dom leží na mierne svahovitej parcele s prislúchajúcimi parcelami o celkovej výmere 6293m2 vrátane ½ podielu o výmere 1812 m2.
Vedie k nemu obecná asfaltová komunikácia. Postavený je pravdepodobne z kameňa. Má zavedenú elektrinu, vodu z vlastnej studne, odpady sú vyvedené trativodom. Vykurovanie bolo lokálne na drevo.
Má vymenenú strešnú krytinu vrátane latovania a parozábrany, novú kúpeľňu s WC, nové rozvody vody a opravený komín.
Dom je čiastočne podpivničený - má 2 pivnice – vstup do 1 pivničky zboku domu a druhý z prednej strany

DISPOZÍCIA :


Obytnú časť domu tvorí chodba, kuchynka a 4izby. So samostatnými dverami ďalšie 3 miestnosti, jedna z nich je priechodná.
Na dvore je domček so zavedenou vodou, elektrinou, s vínnou pivnicou, chliev a pôvodné priestranné humno s bývalou maštaľou.
S dvorom susedí parcela, s polovičným podielom majiteľov. V jej blízkosti je potôčik a boli urobené prípravné práce na jazierko.
V blízkosti domu oproti ceste je parcela o výmere cez 2000 m2 v súčasnosti neudržiavaná.
Nehnuteľnosť leží v tichej časti na okraji obce, po rekonštrukcii je vhodná na trvalé bývanie s hospodárením alebo na chalupárčenie. Prostredie je príjemné, obec obklopujú lúky a pasienky.
Obec Chrťany leží na styku Krupinskej výšiny a Ipeľskej kotliny, v plytkej dolinke Chrtianskeho potoka. Vzdialená je od okresného mesta Veľký Krtíš cca 16 km.
V širšom okolí sa nachádza priehrada v Ľuboreči, vyhľadávaná milovníkmi rybolovu a welness hotel v Haliči.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku6293 m²
Úžitková plocha180 m²
Statusaktívne