Luxusný apartmán - Vysoké Tatry - Hrebienok Resort I. 41 m2 s odp.DPH

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Vysoké Tatry
Ulica.: Starý Smokovec
33 m²
4
1
1
nie
áno
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
264.000,- € Odpočet DPH
Ponúknite vlastnú cenu

148589x zobrazená v zozname / 3784x zobrazená detailne / 2x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal ponúka na predaj vo Vysokých Tatrách - Starý Smokovec, Hrebienok Resort I. luxusný 1-izbový apartmán. Apartmán sa nachádza na 1.poschodí s balkónom. Pod apartmánom sa nachádza množstvo obchodíkov, kaviarní. Apartmán je komplet zariadený. Apartmán - štúdio , pozostáva z jednej miestnosti, kde je kuchynský kút, obývacia časť a spálňová časť. Možnosť využívania apartmánu je buď pre osobné využívanie, alebo sa môžte zapojiť do hotelového systému, kde sa Vám postarajú o komplet služby ubytovania. Tento systém Vám prinesie ročný zaujímavý zisk z prenájmu.
Súčasťou resortu je Wellness centrum, ktorého súčasťou je vonkajší rekreačný bazén, fínska sauna, infrasauna, parná bylinková sauna, vírivá vaňa, thajská masáž a taktiež veľmi dobre vybavené fitnes centrum. Resort tiež ponúka viac druhov gastroprevádzok, kaviarní, piváreň. Poloha tohto resortu je vynikajúca, 3 min. od TEŽ, 2 minúty k pozemnej lanovke. Cena je s DPH, kde je možnosť odpočtu DPH. Viac informácií získate na t.č. alebo

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha41 m²
Úžitková plocha33 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb1
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Plynnie
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicanie
Výťaháno
Zariadeniezariadený
Krbnie
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup nie
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vývoj ceny