Na predaj 3-izbový rodinný dom, pozemok 856 m2 Partizánske

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
Ulica.: veľké bielice
90 m²
856 m²
1
3
nutná rekonštrukcia
verejný vodovod
áno
230V
predaj - Rodinný dom
73.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

48049x zobrazená v zozname / 6184x zobrazená detailne / 3x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 3-izbový rodinný dom nachádzajúci sa v zástavbe rodinných domov v meste Partizánske časť Veľké Bielice. Postavený z pálených tehál. Dispozícia: predsieň, 3x izba, kuchyňa, špajza a kúpeľňa s WC. Dom je v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv budúceho majiteľa. Siete: elektrika (zemou), plyn, voda a vlastná žumpu, možnosť napojenia na kanalizáciu, ktorá sa nachádza priamo pred vstupnou bránou. Celková výmera pozemku je 856m2, ktorý je možné v zadnej časti využiť aj na výstavbu ďalšieho domu. Parkovanie možné i na pozemku. V obci kompletná občianska vybavenosť. RD je kúpou ihneď voľný a bez tiarch!
Pri platbe v hotovosti, možná dohoda na cene . V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia znaleckého posudku, bezplatného vybavenia hypotéky a poistenia nehnuteľnosti. Kontakt

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku856 m²
Zastavaná plocha90 m²
Celková rozloha856 m²
Úžitková plocha90 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Stavnutná rekonštrukcia
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny