Na predaj - Rodinný dom , Skalica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Skalica
Lokalita.: Skalica
715 m²
predaj - Rodinný dom
275.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

13369x zobrazená v zozname / 1866x zobrazená detailne / 193x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v Skalici v tichej lokalite neďaleko centra mesta. Celková plocha pozemku je 715m2. Na pozemku je umiestnený dom , garáž s montážnou jamou, letná kuchyňa a altánok.
Dom je umiestnený ako súčasť obojstrannej ulicovej zástavby s veľkými pivničnými priestormi . Na prízemí sú vstupné priestory, kuchyňa, tri izby, kúpeľňa, WC, hala, komora v podschodovom priestore. V podkroví je jedna izba a ďalšie priestory vhodné na úpravu ako nový obytný priestor.
Dom je z roku 1975 . V roku 2018 prešiel rekonštrukciou ako bolo zateplenie do 2/3 obvodu domu , výmena strešnej krytiny, rozsiahla výmena vnútorných častí elektroinštalácie, rozvodov odpadov, vody, plynu . Zároveň sa urobili aj nové omietky, sadrokartónové stropy s tepelnou izoláciou a realizácia nových podlahových krytín. V roku 2022 sa realizovalo aj zateplenie strechy na povale, ktorá ponúka ďalšie možnosti na rozšírenie obytného priestoru.
Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom TIGER, s medenými trubkami rozvodov a radiátormi.
Dispozičné riešenie domu ponúka možnosť bývania rodine , ktorá bude mať dom vo vyhľadávanej lokalite a v blízkosti ktorej je kompletná občianska vybavenosť. Škola, škôlka, potraviny, a rýchly prístup do centra mesta. Dostatočne veľká záhrada umožňuje využitie či už na pestovanie ovocia a zeleniny alebo na umiestnenie bazéna či iných voľnočasových aktivít.

ďalšie foto : https://www.3rp-reality.sk/na-predaj-rodinny-dom-skalica-770175

Cena 275 000€



Kontakt na makléra: Miroslav Štvrtecký tel:

V cene je zahrnuté realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie, podanie návrhu na prevod vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností a úhrada súvisiacich poplatkov.
Pri financovaní hypotekárnym úverom vám poskytneme bezplatné poradenstvo a dlhoročné skúsenosti s finančným sprostredkovaním s kompletným vybavením hypotéky či iných potrebných úverov. číslo v registri sprostredkovateľov 214395 https://regfap.nbs.sk/search.php

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha715 m²
Statusaktívne