Na prenájom 3i byt s krásnym výhľadom Dénešová ul., Košice - KVP

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom luxusný 3 izbový byt pre náročného klienta s veľkou 6m loggiou nachádzajúci sa na 8. poschodí bytového domu na Dénešovej ulici v mestskej časti Košice - KVP.

Byt o celkovej výmere 70 m2 je po čerstvej, kompletnej, nadštandartnej rekonštrukcii. V obývačke prepojenej s kuchyňou sú dve veľké francúzke okná cez ktoré je úchvatný výhľad na okolitú prírodu, sadnúť si na loggiu s kávou bude pre vás relaxom. Kuchyňa je kompletne vybavená aj s umývačkou riadu. Byt disponuje dvoma spálňami, ktoré sú zariadené posteľou a vstavanou skriňou a je možné ich dozariadiť a prispôsobiť nájomníkom. Na chodbe sa nachádza veľká vstavaná skriňa.

Výhodou je výborná tichá lokalita so zástavbou rodinných domov a zároveň kompletná občianska vybavenosť vrátane zastávky MHD s dobrou dostupnosťou do centra mesta.

V bezprostrednom okolí sa nachádzajú školy, škôlky, park, zrekonštruované detské ihriská, potraviny, reštaurácia, teda všetko čo potrebujete k pohodlnému a pokojnému životu.

_______________________
Cena: 990€/mesiac.

Ak hľadáte slnečný byt s krásnym výhľadom v žiadanej lokalite, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku na doleuvedenom čísle ešte dnes.
_______________________
= Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2024
Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z. =

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Košice - Sídlisko KVP