Predaj, rodinný dom Tesárske Mlyňany - ZNÍŽENÁ CENA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zlaté Moravce
Lokalita.: Tesárske Mlyňany
168 m²
2024 m²
neuvedené
4
nie
pôvodný
nie
nie
predaj - Rodinný dom
139.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

58505x zobrazená v zozname / 6860x zobrazená detailne / 8x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Tesárske Mlyňany neďaleko Zlatých Moraviec. Dom o výmere 160m2 sa nachádza na pozemku o rozlohe 2024m2.
Dispozícia domu: vstupná chodba, kuchyňa, tri izby a kúpeľňa. K hlavnej časti je pristavená ďalšia časť, ktorá prilieha k domu ale môže byť využívaná ako samostatná bytová jednotka, disponujúca kuchyňou,spálňou a veľkou špajzou, ktorá môže byť prestavaná na kúpeľňu. Z tejto špajze je vstup na povalu. Hlavná časť domu je podpivničená.
Dom je v okrem nových plastových okien v pôvodnom stave. Podlahy pokrýva dlažba, v jednej miestnosti sú parkety.
Do domu je privedená elektrina, obecná voda a plyn, na odpad slúži septik. Kúrenie je zabezpečené plynovými gamatkami.

K domu prislúcha pomerne veľký dvor a záhrada.


Obec Tesárske Mlyňany disponuje základnou občianskou vybavenosťou, v blízkosti sa nachádza pizzeria, samoobsluha, zdravotné stredisko,pošta a autobusová zastávka. Dopravná dostupnosť do Zlatých Moraviec je cca 8km, do Vrábeľ cca12km, k výjazdu R1 cca 2km.
Dom je ideálny pre rodinu s deťmi, ako víkendový dom alebo ako podnikateľský objekt. Odporúčame vidieť. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0908.629.978 ID ponuky: ZM-59534

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2024 m²
Celková rozloha168 m²
Úžitková plocha168 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statuszľava
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vývoj ceny