Predaj, záhradná chata Bardejov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bardejov
Lokalita.: Bardejov
24 m²
506 m²
neuvedené
2
nie
pôvodný
nie
nie
predaj - Záhrady
37.500,- €
74,11 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

10346x zobrazená v zozname / 854x zobrazená detailne / 171x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj chatu v Bardejove v oblasti Cenový mlynok. Chata je v osobnom vlastníctve a v pôvodnom, ale zachovalom stave. Leží na pozemku o výmere 506m2 s rozmermi 9x53m, zastavaná plocha je 18m2. Chata je dvojposchodová s úžitkovou plochou 32m2 a obytná plocha má 24m2. Na prízemí sa nachádza spoločenská miestnosť so zariadením, na medziposchodí je kuchynka a poschodie disponuje spálňou. Na pozemku nie sú inžinierske siete, na streche sa však nachádza fotovoltaický panel, ktorý zabezpečuje elektrinu.

DISPOZÍCIA:


Hneď pri vstupe sa nachádza zariadená spoločenská miestnosť, v ktorej je piecka na tuhé palivo. Na medziposchodí je umiestnená kuchynka s príslušenstvom a poschodie disponuje spálňou.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Drevená chata s plechovou strechou, na ktorej je fotovoltaický panel. Je v pôvodnom, ale veľmi zachovalom stave.

VÝHODY:


Chata je priamo v meste, no zároveň v tichej a pokojnej oblasti. Pozemok je kompletne oplotený. Zástavka MHD 300m od chaty. Na pozemku je možné zriadiť si záhradu na pestovanie.
LOKALITA:

Tichá lokalita obklopená prírodou.


NÁZOR MAKLÉRA:
Ideálna chata na víkendový oddych a načerpanie novej energie. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0951.090.234 ID ponuky: BJ-65369

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku506 m²
Celková rozloha24 m²
Úžitková plocha24 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG