Predáme rodinný dom vhodný ku kompletnej rekonštrukcii v meste Vráble

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Vráble
125 m²
530 m²
predaj - Rodinný dom
117.300,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2878x zobrazená v zozname / 294x zobrazená detailne / 1x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte starší rodinný dom v meste Vráble a s možnosťou rekonštrukcie podľa svojich predstáv? Máme pre Vás ponuku skeletu rodinného domu postavenom na obdĺžnikovom pozemku so šírkou 20 m a výmerou 530 m2.

Konštrukcia nehnuteľnosti je tehlová. V interiéri boli zbúrané nenosné priečky a priestor ponúka viaceré možnosti realizácie úprav a dokončenia podľa nových vlastníkov. Zastavaná plocha domu je 125 m2, je čiastočne podpivničený (12 m2). Strecha je valbová, pokrytá škridlou, pochôdzna. Krov drevený, s latovaním.

Cena tejto nehnuteľnosti je 117.300€ vrátane kompletného právneho servisu súvisiaceho s prevodom vlastníctva.

V cene nie sú zahrnuté prípojky, ktoré sa nachádzajú na ulici pred domom. V prípade záujmu je možnosť inžinieringu a následného vybudovania prípojky elektrickej energie, vody a kanalizácie v sume 7.500€. Momentálne sa na pozemku nachádza kopaná studňa, ktorú je možné využívať. V minulosti bol dom napojený na žumpu.

V prípade záujmu o obhliadku pozemkov, príp. zodpovedanie doplňujúcich otázok neváhajte kontaktovať realitnú sprostredkovateľku na telefónnom čísle alebo prostredníctvom mailu

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku530 m²
Zastavaná plocha125 m²
Statusaktívne