Priestranný dom na slnečnom pozemku Nízke Tatry

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Bystrá
Ulica.: Štiavnička
220 m²
1022 m²
2
4
áno
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
199.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

20970x zobrazená v zozname / 2087x zobrazená detailne / 5x zobrazená detailne tento mesiac

Kompletne zrekonštruovaný 4i dom sa nachádza na hranici Národného parku Nízke Tatry, v predposlednej dedinke pod Chopkom, v Podbrezovej časť Štiavnička.
Rozprestiera sa na mierne svahovitom slnečnom pozemku o výmere 1022m2, ktorý je prístupný z dvoch ulíc. Trojpodlažná stavba o zastavanej ploche 116m2 prešla v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou a je napojená na všetky inžinierske siete.

Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa spojená s veľkou obývacou izbou s krbom, priestranná kúpeľňa, samostatná toaleta a kotolňa. Na poschodí je chodba, hlavná spálňa, dve detské izby, pracovňa a toaleta. V podkroví je otvorený priestor vhodný na ďalšie bytové priestory. Dom je vykurovaný ústredným plynovým kúrením, prípadne krbom s teplovzdušnými rozvodmi.

Na veľkom oplotenom pozemku sa nachádza garáž, dreváreň, altánok, bazén aj detský domček. Stavba je vedená ako rodinný dom a je napojená na verejnú komunikáciu.

Dom je vhodný na trvalé bývanie, rodinnú rekreáciu aj na krátkodobý prenájom.

4,5km vzdialené je obľúbené lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním, ktoré sa v letných mesiacoch využíva ako bike park (kopeczabavy.sk).
6,5km vzdialené je 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear a 9 jamkové obojstranne hrateľné golfové ihrisko Little Bear s detskou golfovou akadémiou aj nočným golfom. V tomto areáli je taktiež lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním aj bežkárskou traťou (tale.sk).
12,5km vzdialené je najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, ktoré ponúka viac ako 50km upravených tratí na južnej a severnej strane Chopku a v lete sa meniace na perfektnú destináciu pre rodinné výlety s rôznymi atrakciami (jasna.sk)

Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk aj na našich sociálnych sieťach.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1022 m²
Zastavaná plocha116 m²
Celková rozloha1022 m²
Úžitková plocha220 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Bazénexteriérový
Krbáno
Klimatizácianie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny