Rodinný dom v tichej lokalite obce Halič

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Stará Halič
100 m²
577 m²
3
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
185.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

15640x zobrazená v zozname / 604x zobrazená detailne / 128x zobrazená detailne tento mesiac

Rodinný dom v obci Halič sa nachádza v tichej lokalite obce v pešej dostupnosti do centra obce cca 3 minúty. V centre obce je zastávka autobusu so spojením smer Lučenec aj Veľký Krtíš.
Rodinný dom je zateplený a cca 12 ročný, má dve podlažia. Na prízemí domu sa nachádza vstupná chodba, obývačka spojená s kuchyňou, kúpeľňa, toaleta, vedľa kuchyne je malá špajza a izba, ktorú majitelia užívajú ako spálňu. V obývačke sa nachádza veľký krb a je z nej východ do ďalšej chodby so schodiskom pre výstup na poschodie do podkrovia. V podkroví sa nachádza jedna izba a toaleta. Dom je vykurovaný plynovým kotolom, resp. krbom v obývačke a napojený je na inžinierske siete - vodu, plyn, kanalizáciu.
K domu patrí veľký pozemok, na ktorom sú ovocné stromy a prístrešok vhodný pre parkovanie áut, alebo posedenie.
Obec Halič je plnú občiansku vybavenosť, školu, škôlku a dominantou obce je zámok Galícia Nueva s kránou záhradou prístupnou verejnosti. Dostupnosť mesta Lučenec je autobusom, resp. autom cca 10 min.
V prípade záujmu o kúpu tejto nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru, ponúkame služby hypotekárneho špecialistu.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku577 m²
Zastavaná plocha100 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Balkónáno
Lódžianie
Pivnicanie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Krbáno
Predzáhradkaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky