Záhorská Bystrica: Predaj kvalitného, 6-izbového rodinného domu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Lokalita.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Ulica.: Bratislavská
320 m²
690 m²
2
5
áno
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
679.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

21654x zobrazená v zozname / 927x zobrazená detailne / 200x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj elegantný, kvalitne postavený, samostatne stojaci, rodinný dom na slnečnom pozemku. Dom s ÚP cca. 320m2, postavený na pozemku o výmere 690m2 bol skolaudovaný v roku 2008 pozostáva z:
- prízemia, kde sa nachádza zádverie, elegantná jedáleň veľká slnečná, presklenená obývačka s krbom, kuchyňa, samostatná spálňa, kúpeľňa a technická miestnosť. Z obývačky je východ na terasu
- podkrovia, kde sa nachádzajú štyri samostatné spálne, pričom dve majú balkón a rodičovská spálňa ma samostatnú kúpeľňu s vaňou a k dispozícii je jedna samostatná kúpeľňa
- časť domu je podpivničená a v tejto časti sa nachádzajú tri miestnosti s denným svetlom a garáž,

Dom je kvalitná tehlová a zdravá stavba v 100% technickom stave. Pozemok je krásne upravený. pohodlný. Lokalita je pokojná a dobre dostupná ako autom tak aj MHD a , poskytujúca tiché, príjemné a najmä bezpečné bývanie na úpätí Malých Karpát.

Cena: 679.000,-Eur



Naše hodnotenie nehnuteľnosti: *****

For sale an attractive famliy house build on a sunny land with an total area of 690m2, in the sought after location of Záhorská Bystrica. The house with an floor area of 320m2 was approved in a year 2008 and consists of the:

- ground floor with an entrance hall, open-plan sunny living room with an access to the garden terrace, dining room, kitchen and garden terrace, one separated bedroom, and separated bathroom and technical room
-first floor with spacious master bedroom with own bathroom with bathtube, three separated bedrooms with balcony, and separated bathroom
- the part of the house does have a basement with lot of daylight wich consists of one large room, two smaller rooms and garage.

The house and the land awell is very good maintained and offers a comfortable living in the location wich provides an quality living for most demanding client.

Price: 679.000,-Eur



Our rating: *****

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku690 m²
Zastavaná plocha158 m²
Celková rozloha320 m²
Úžitková plocha320 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta