Zaujímavá investičná PRÍLEŽITOSŤ ! POLYFUNKČNÁ budova na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
Ulica.: Horná
616 m²
3922 m²
predaj - Budova
1.600.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9596x zobrazená v zozname / 846x zobrazená detailne / 4x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj Lukratívnu a zaujímavú investičnú nehnuteľnosť na predaj. Polyfunkčný objekt sa nachádza na frekventovanej Hornej ulici v Banskej Bystrici, čo zaručuje výbornú dostupnosť.





Na prízemí sa nachádzajú 2 samostatné obchodné priestory s rozlohou 120m2 a 37m2, s veľkými oknami do ulice, ktoré sú aktuálne dlhodobo prenajaté. Vstup na prvé poschodie má samostatný vchod a je nezávislý od obchodných priestorov. Na prvom podlaží sa nachádzajú 4 samostatné kancelárske priestory o veľkosti 125m2, 30m2, 60m2 a 65m2 so samostatnými toaletami. Tri priestory sú v prenájme.

Vďaka súkromnému dvoru nemajú hostia penziónu a nájomníci daných kancelárií a obchodov žiadny problém s parkovaním. Nehnuteľnosť pozostáva z pivničných priestorov o výmere 300m2, kde bola kedysi prevádzka reštaurácie (prislúchajú k tomu toalety, čiastočne vybavená kuchyňa, parket, bar a miestnosť pre zamestnancov).

Na druhom poschodí sa nachádza plne fungujúci a prosperujúci penzión, ktorý je kompletne zariadený. Ponúka 2 posteľové izby pre maximálny počet ubytovaných 30 hostí. Budova je národná kultúrna pamiatka- na obnovu je možné využiť fondy a štátne dotácie.

Celková výmera budovy - 616m2.



Celková výmera parkoviska - 392m2.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 112314



Cena: 1 600 000.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3922 m²
Úžitková plocha616 m²
Statusaktívne