REZERVOVANÉ ! - 2-izbový byt, v Kittsee, Rakúsko iba 12 km od BA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Priestranný 2-izbový byt s rozlohou 62 m2, s väčším balkónom 5 m2, so samostatnou kuchyňou, nachádzajúci sa na 2 poschodí z 5-tich v tehlovej stavbe so zateplením a plastovými oknami v tichej časti Rakúskej obce Kittsee. Byt je slnečný s orientáciou na západ.
Vstupná chodba spája priestrannú obývaciu izbu s kuchyňou a príslušenstvom (WC a komora), z obývacej izby sa cez chodbičku so vstavanou skriňou prechádza do spálne a do kúpeľne. V kúpeľni je sprchovací kút, umývadlo a priestor na pračku a sušičku. V bytovom dome prebehla v roku 2012 kompletná rekonštrukcia kúrenia.

Občianska vybavenosť: úrady, banky, obchod Billa, nové nákupné centrum K1 http://k1-shopping.sk/sk/news.htm
Vlastná doprava: obec Kittsee je od Bratislavy vzdialená 12 km (cca 12 minút autom do centra)
Verejná doprava: priame a pravideľné železničné spojenie do Bratislavy ( Petržalka do 5 min) a Viedne (Wien Hbf. cca 1 hod).
Vzdelanie: materská škola, Národná škola, Druhý stupeň ZŠ UNESCO a nová stredná škola. Všetky školy učia tiež popri nemčine aj angličtinu a slovenčinu.
Zdravotníctvo: Kittsee má zdravotnícke - centrum s vlastnou nemocnicou, rehabilitačné zariadenie a domov dôchodcov, ktorý poskytuje kvalitné lekárske zaopatrenie.

Cena: 110.000,- Eur*

* K cene za byt je potrebné rátať s 3,0 % províziou pre RK a cca 7,0 %miestnymi poplatkami za notára, poplatkami za zápis do pozemkovej knihy a úhrada dane z kúpy nehnuteľnosti (spolu cca +10 % z ceny nehnuteľnosti).

Kontakt:
Miloslav Mader

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Neusiedl am See