Predaj - 4i novostavba s garážou v radovej zástavbe

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 4i tehlový byt v radovej zástavbe na okraji Mosonmagyaróváru. Stavba bola skolaudovaná v r. 2006. Byt má rozlohu 102.02 m2. Dispozícia pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, z ktorej sa vchádza na 16.33 m2 terasu a 200 m2 záhradu. Na prízemí (52.22 m2) sa ďalej nachádza šatník a WC. Na poschodí (49.8 m2) sú tri nepriechodné izby + balkón, kúpeľňa s rohovou vaňou a samostatným WC. Povala je využívaná ako odkladací priestor. Okná sú plastové; 5-komorové; vlastný kotol + ohrev vody; slovenská káblová televízia, internet a pevná linka. K dispozícii je aj garáž s diaľkovým ovládaním. Okolie: Mosonmagyaróvár sa nachádza 30 km od Bratislavy, autom cesta trvá pol hodinu bez zbytočného státia v zápchach z hlavných ťahov. V meste sa nachádza plnohodnotná občianska vybavenosť so školami, škôlkami, poštou, obchodmi.



**********************************************************************
PASS Reality je Vašim spoľahlivým partnerom pri kúpe, predaji či prenájme nehnuteľností.
Našim cieľom je poskytnúť klientovi najlepšiu možnú starostlivosť, dodržať vysoký štandard odbornosti a napomôcť realizácii úspešných a korektných obchodov.
Od roku 2007 sme členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska.
V roku 2011 sme uzatvorili poistenie zodpovednosti za škodu pri výkone svojej činnosti, čím ďalej zvyšujeme bezpečnosť našich klientov.
Ak predávate, prenajímate, alebo kupujete nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať a presvedčte sa, že PASS Reality je pre Vás tým najvhodnejším partnerom!

PASS Reality – reality, ktoré vám passujú!

Podobné realitné ponuky

Predaj 4i byt so záhradkou - Rajkapark IV Budova C
Predaj 145.740,- €
Predaj 4i byt so záhradkou - Rajkapark IV Budova C

Projekt Rajka Park IV. je pokračovaním úspešného rezidenčného projektu s prioritným ohľadom na pohodlie bývania, kvalitu materiálov a úsporu energie. Projekt skúseného developera Lajta Green Kft. tvorí 40 bytov so...

4-izbový byt 68.8 m2 Rajka
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj 4i byt so záhradkou - Rajkapark IV Budova C 145.740,- € 4-izbový byt 68.8 m2 Rajka predaj