ŠTÝLOVÝ 2i BYT v HISTORICKEJ BUDOVE v širšom centre Viedne, Rakúsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom ŠTÝLOVÝ 2i BYT v HISTORICKEJ BUDOVE v širšom centre Viedne, Rakúsko.

Byt sa nachádza na 1. poschodí v tehlovom historickom dome bez výťahu. Celková výmera bytu je 55 m2 bez balkónu. Byt má vstupnú halu, samostatné WC, kúpeľňu so sprchovým kútom, kuchyňu so vstavanými spotrebičmi, priestrannú obývaciu izbu s veľkým jedálenským stolom a veľká spálňa.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: repasované drevené parkety, plastové okná, obklady, dlažby, zriaďovacie predmety v kúpeľni. Byt sa prenajíma plne zariadený nábytkom, kuchynská linka so spotrebičmi (umývačka riadu, el. rúra, sklokeramicka varná doska, chladnička, mraznička, mikrovlná rúra, varná kanvica, kuchynské riady a inventár), jedálenský stôl so stoličkami, sedačka, konferenčný stolík,relaxačné kreslo, dvojposteľ 160x200, skriňa, komoda, LCD TV a pripojenie na káblovú TV plus internet.

Celková cena prenájmu je 1250,-€/mesiac vrátane energií.

Lokalita disponuje výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytového domu sa nachádza nákupne centrum Lugner City, množstvo reštaurácií, obchodov, zástavka električyý priamo pred vchodom, v blizkosti zástavka metra (cca 5min). Rýchle spojenie do centra ako aj na diaľnicu.

Podobné realitné ponuky