Veľký 1 izbový byt v novostavbe v Bardejovských Kúpeľoch

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj posledný väčší 1-izbový byt s balkónom, v skolaudovanom bytovom dome, v osobnom vlastníctve, na 2. poschodí bytového domu, podlahová plochy bytu je 41 m2, v peknom prostredí Bardejovských Kúpeľoch. Trojpodlažný bytový dom pozostáva z 12 bytov. Na každom podlaží sa nachádzajú 4 byty a to: 2 izbový, 2x 1izbový a 3 izbový. Bytový dom je v štádiu výstavby. Každý byt má balkón o výmere 5,40 m2 a zároveň ku každému bytu je pivnica o výmere 7,5 m2. Spôsob financovania s možnosťou hypotekárneho úveru. Úsporné náklady spojené s vykurovaním a to v priemere 20,-€ mesačne. Byt je momentálne v stave holo bytu, čo umožňuje kupujúcemu vybrať si materiály podľa vlastnej predstavy.

Vykurovanie:
Vykurovanie infrapanelmi umiestnenými na strope. Infračervené kúrenie svojim sálaním ohrieva steny a pevné predmety v miestnosti. Akumulované teplo je stenami a predmetmi následne vyžarované rovnomerne do priestoru. Jedná sa o prirodzený proces podobný kúreniu krbom. Sálanie infrapanelov je príjemné a pôsobí pocitovo o 2-3 stupne C teplejšie ako pri konvenčnom vykurovaní, čím výrazne znižuje náklady na vykurovanie.
Výhody infračerveného vykurovania:
- príjemná klíma tzv. „krbový efekt“
- suché steny bez plesní
- minimálne prúdenie vzduchu
- nízka prašnosť v miestnostiach
- bezúdržbový systém
- nízke náklady na prevádzku

V prípade požiadavky je možná druhá voľba vykurovania: elektrickými konvektormi.

Zateplenie bytového domu:
Bytový dom bude mať zasklenie oknami s izolačným trojsklom (oproti zvyčajne doteraz používanému dvojsklu)a zateplenie obvodových stien bude minerálnou vlnou hr. 20 cm (oproti používanému štandardu 8-10 cm polystyrénu). Výhodou minerálnej vlny oproti polystyrénu je lepšia difúznosť pár (steny dýchajú) a lepšia zvuková izolácia.

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Bardejov

1 izbový byt s balkónom a výťahom v obci Beloveža
Predaj 59.400,- €
1 izbový byt s balkónom a výťahom v obci Beloveža

KING REAL Bardejov exkluzívne ponúka na predaj nový 1 izbový byt (izbu je možné vytvoriť predelením miestnosti) s balkónom v novopostavenom bytovom dome v obci Beloveža vzdialenej len 7 km...

1-izbový byt 33 m2 Beloveža
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
1 izbový byt s balkónom a výťahom v obci Beloveža 59.400,- € 1-izbový byt 33 m2 Beloveža predaj