1,5 izbový byt s terasou, predaj, Široká, BA - Vajnory

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 1,5 izbový byt s krásne upravenou záhradkou v Bratislave, mestskej časti Vajnory. Byt sa nachádza na prvom podlaží 3-poschodového tehlového obytného domu , ktorý bol postavený v roku 2007. K bytu prináleží aj veľká a praktická terasa 16 m2 z ktorej sa priamo vchádza na krásne upravenú záhradku veľkosti 70 m2. Byt je orientovaný na východ. Bezproblémové parkovanie je zabezpečené priamo pred domom. Zastávka MHD sa nachádza vo vzdialenosti cca 100 m. Dispozícia bytu: zo vstupnej chodby sa vchádza do kúpeľne spojenej s toaletou a do veľkej obývacej izby spojenej s kuchyňou. Z obývacej izby sa vchádza do ½ izby, ktorá môže slúžiť aj ako spacia časť bytu. Z obývacej izby sa vchádza na veľkú terasu a do záhradky. V byte boli vybudované dve veľké rolldorové skrine a byt sa predáva s kompletne vybavenou kuchyňou značky DAMON a so spotrebičmi značky Whirlpool (rúra, elektrická varná doska, chladnička s mrazničkou).

Uvedená cena je celková vrátane provízie realitnej spoločnosti, kvalitného právneho servisu a ostatných náležitostí.

Zodpovedný maklér: Martina Tkáčiková, mobil: , mail:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2014 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky

Babony TRE | Útulný byt v novostavbe, možnosť dvojizbového bytu
Predaj 109.000,- €
Babony TRE | Útulný byt v novostavbe, možnosť dvojizbového bytu

Na predaj ponúkame útulný 1-izbový byt vo Vajnoroch, v novostavbe. Tento moderný byt je kompletne zariadený a pripravený na byvanie pre budúceho majiteľa. Byt disponuje samostatnou toaletou osadenou bokom od...

1-izbový byt 32 m2 Bratislava - Vajnory / Široká
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Babony TRE | Útulný byt v novostavbe, možnosť dvojizbového bytu 109.000,- € 1-izbový byt 32 m2 Bratislava - Vajnory
Široká
predaj