Predaj 1 izb. bytu s terasou a záhradou, Vajnory, NOVOSTAVBA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme 1-izbový slnečný byt o rozlohe 32,9 m2 na 1. poschodí 3-poschodového bytového domu. K bytu prináleží terasa o rozlohe 12 m2, záhrada o rozlohe 28 m2 a pivnica o rozlohe 2m2. Obývacia izba je spojená s kuchynským kútom. V kúpeľni je vaňa, WC je samostatné. V byte je zaujímavo vyriešené pódium, na ktorom je umiestnené sedenie ( zo spodnej časti sa vysúva plnohodnotná posteľ s kvalitnými roštami a matracom ). Na chodbe je veľká vstavaná skriňa. V cene bytu je zahrnutá chladnička, práčka a nábytok. Možnosť kúpy alebo prenájmu parkovacieho státia v suteréne bytového domu.
Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite mestskej časti Vajnory. V blízkosti sa nachádzajú 2 detské ihriská, fitnes, Vajnorské jazero, 2x škola, škôlka, supermarket, večierky. Výborné pripojenie na diaľničný obchvat.

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Bratislava - Vajnory

Babony TRE | Útulný byt v novostavbe, možnosť dvojizbového bytu
Predaj 115.000,- €
Babony TRE | Útulný byt v novostavbe, možnosť dvojizbového bytu

Na predaj ponúkame útulný 1-izbový byt vo Vajnoroch, v novostavbe. Tento moderný byt je kompletne zariadený a pripravený na byvanie pre budúceho majiteľa. Byt disponuje samostatnou toaletou osadenou bokom od...

1-izbový byt 32 m2 Bratislava - Vajnory / Široká
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Babony TRE | Útulný byt v novostavbe, možnosť dvojizbového bytu 115.000,- € 1-izbový byt 32 m2 Bratislava - Vajnory
Široká
predaj