2-izbový tehlový byt, v novostavbe, predaj, Šachorová, Vajnory

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj veľmi pekný tehlový 2 izbový byt v zateplenej novostavbe na Šachorovej ulici v Bratislave, mestskej časti Vajnory . Jeho rozloha predstavuje 57,1 m2 + balkón 2,9 m2 + 2m2 pivnica v suteréne. Nachádza sa na 2. poschodí v 3 poschodovom bytovom dome bez výťahu.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do kúpeľne, na toaletu, do spálne, obývacej izby a kuchyne so vstupom na balkón. Kuchyňu je možné veľmi jednoducho prepojiť s obývacou izbou - stena nie je nosná.
V byte po predaji ostáva kuchynská linka, plynový sporák s elektrickou rúrou, digestor, vstavané skrine na chodbe a v spálni. V byte sú bezpečnostné vchodové dvere. Každý vchod má svoj plynový kotol. Výhodou sú nízke mesačné náklady.

Lokalita je tichá, plná zelene, bytový dom je postavený v príjemnej zástavbe rodinných domov v blízkosti Vajnorského jazera. V okolí je plná občianska vybavenosť, MHD, potraviny, reštaurácie, školy, škôlky, služby, športoviská, zastávka MHD, žel. stanica. Parkovanie je bezproblémové pri dome, v prípade záujmu je možné prenajať, alebo dokúpiť parkovacie miesto v podzemnej garáži.


Uvedená cena je konečná vrátane odmeny realitnej spoločnosti, kvalitného právneho, hypotekárného servisu a ostatných náležitostí.

Byt je voľný okamžite.

Zodpovedný maklér: Helena Ceperková, kontakt: , email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2014 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky

Predáme veľký krásny 2 izbový  byt vo Vajnoroch  s parkovaním
Predaj 185.000,- €
Predáme veľký krásny 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovaním

Ponúkame na predaj priestranný, krásny, slnečný, zrekonštruovaný 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovacím miestom. Byt bol pôvodne 3 izbový, majitelka ho upravila na 2 izbový. Nachádza sa na 1...

2-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vajnory / Príjazdná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predáme veľký krásny 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovaním 185.000,- € 2-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vajnory
Príjazdná
predaj