Na predaj VEĽKÝ 2 IZBOVÝ BYT 72m2, novostavba. REZERVOVANÝ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB REAL PARTNERS ponúka na predaj priestranný 2 izbový byt 72m2 + loggia v peknej novostavbe iba 1km od obce Vajnory, lokalita Čierna Voda, Čerešňová ul. Byt má loggiu, nadštandardné vybavenie a vlastné kúrenie s nízkymi nákladmi. Nachádza sa v peknom uzavretom areáli s nádhernou parkovou úpravou, lavičkami a detským ihriskom.

Stav a dispozičné riešenie
Prakticky dispozične riešený byt sa nachádza na 2/3. poschodí kvalitnej novostavby s výťahom. Vstup do bytu je cez pavlač (iba pre 2 byty). Pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby, kuchyne, spálne, samostatného praktického šatníka/komory, veľkej kúpeľne s vaňou aj sprchovým kútom, dvoma umývadlami, WC. K bytu prináleží loggia 2,56m2, prístupná z obývacej izby aj spálne.
Štandard: plávajúce podlahy, kvalitné interiérové dvere so zárubňami, plastové okná, drevené interiérové žalúzie, zabudovaný šatník v spálni, kvalitná kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi (vr. umývačky riadu 60cm), štýlový obklad a sanita v kúpeľni, zabudované skrinky, sklený sprch. kút. Byt má samostatné plynové kúrenie a ohrev TÚV s nízkymi mesačnými nákladmi.

Lokalita a okolie
Byt sa nachádza v uzavretom obytnom komplexe s peknou parkovou zeleňou, lavičkami a detským ihriskom. Objekt ponúka dostatok súkromia, pohodlia a bezpečia, čo ocenia najmä rodiny s malými deťmi.
V okolí domu je k dispozícii infraštruktúra a komplexné služby v rozsahu, ktorý spĺňa všetky bežné denné potreby každého obyvateľa. V blízkosti domu je detské ihrisko, materská a základná škola ako aj súkromná škôlka a jasle. Neďaleko je obchodné centrum MONAR s obchodnou pasážou a viacerými službami a supermarket Tesco.

K výhodám bývania na Čiernej Vode patrí najmä tiché prostredie, blízkosť prírody chránenej prírodnej rezervácie, dostupnosť MHD (150m od domu), občianska vybavenosť, ako aj rýchly prístup do centra Bratislavy a na diaľnicu.

Podobné realitné ponuky

Predáme veľký krásny 2 izbový  byt vo Vajnoroch  s parkovaním
Predaj 185.000,- €
Predáme veľký krásny 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovaním

Ponúkame na predaj priestranný, krásny, slnečný, zrekonštruovaný 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovacím miestom. Byt bol pôvodne 3 izbový, majitelka ho upravila na 2 izbový. Nachádza sa na 1...

2-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vajnory / Príjazdná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predáme veľký krásny 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovaním 185.000,- € 2-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vajnory
Príjazdná
predaj