Predaj 2 izbový byt, Šachorová ulica,NOVOSTAVBA BA III-Vajnory

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RK MER - Predaj 2 izbový byt, Šachorová ulica, Bratislava III-Vajnory. Novostavba z roku 2007, TEHLA + ZATEPLENIE, OV, byt má rozlohu 60m2, (byt 56m2 + pivnica 1,9m2 + balkón 2,5 m2./ Byt sa nachádza na 2 poschodí z 2 poschodí, bez výťahu, strecha domu je sedlová. Byt je veľmi dobre dispozične riešený, samostatná spálňa, kuchyňa prepojená s obývačkou, balkón zo spálne, veľká vstupná hala, samostatné WC.
V byte sú plastové okná so žalúziami, bezpečnostné dvere ,, SHERLOCK“, nové interiérové dvere, do spálne sú posuvné drevené dvere. Podlahy: v chodbe a v kuchyni je dlažba, v izbách je plávajúca podlaha. Kúpelňa je s vaňou, umývadlom a pračkou a s nadštandartným obkladom a dlažbou. WC – závesný systém geberit. Kuchyňa je prepojená s obývačkou, kuchynská linka na mieru so spotrebičmi / digestor, plynová varná doska, el. rúra, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou/. Súčasťou kuchynskej linky je aj barový pult so stoličkami. V obývačke je jedna stena obložená kameňom, ktorá zútulňuje celý priestor. Je tu aj klimatizácia. V spálni a vo vstupnej hale je ROLLDOR. Orientácia bytu : JZ. Nájomné: 86,- eur/mes/1osoba. Byt je prázdny, kúpou voľný.
V suteréne domu sa nachádzajú parkovacie státia, ktoré sa dajú prenajať.

Byt sa nachádza v tichej lokalite s dobrou infraštruktúrou, neďaleko škôlky, školy, obchodné zariadenia, pošta, lekár, banky. V blízkosti je možnosť relaxovať pri jazere, v lete možnosť kúpania. Neďaleko domu je zastávka MHD.

Cena: 107.000,- EUR, možnosť kúpy bytu aj na hypotekárny úver – EXKLUZÍVNE IBA U NÁS.

Všetky informácie o danej nehnuteľnosti a obhliadky, si môžete dohodnúť na telefónnom čísle : , , prípadne si pozrite aktuálnu ponuku – www.mer.sk

Realitná kancelária ponúka klientom možnosť priameho vykúpenia/kúpy nehnuteľnosti len BRATISLAVA, aj zadlžených. V prípade dohody, odkúpime akúkoľvek aj zadlženú nehnuteľnosť do 48 hodín – PLATBA V HOTOVOSTI (po neplatičoch, dlh na nájomnom, exekúcia, pred dražbou, nedoplatky voči bankovým a nebankovým subjektom a iné ťarchy zapísané na liste vlastníctva odťažíme), dlhy vyrovnáme, problém vyriešime za vás a zabezpečíme vám bývanie.

Ďalej súrne hľadáme pre svojich klientov NEHNUTEĽNOSTI v Bratislave a blízkom okolí (garsónky, 1, 2, 3, 4 izb. byty, pozemky, RD). Ponúknite nám na predaj svoje nehnuteľnosti. Platba v hotovosti, alebo na úver. Tešíme sa na spoluprácu s Vami a preto zavolajte, prípadne nám pošlite email, SMS a my sa s Vami skontaktujeme. Ďakujeme Vám za Vašu prejavenú dôveru.

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava - Vajnory

Predáme veľký krásny 2 izbový  byt vo Vajnoroch  s parkovaním
Predaj 185.000,- €
Predáme veľký krásny 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovaním

Ponúkame na predaj priestranný, krásny, slnečný, zrekonštruovaný 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovacím miestom. Byt bol pôvodne 3 izbový, majitelka ho upravila na 2 izbový. Nachádza sa na 1...

2-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vajnory / Príjazdná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predáme veľký krásny 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovaním 185.000,- € 2-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vajnory
Príjazdná
predaj