3 izb. mezonetový byt, 110m2, Hutnícka, Devín

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj jedinečný 3-izbový dvojpodlažný byt v prístavbe historického domu starej Colnice na hutníckej ulici v Devíne. Byt má rozlohu 94m2, k tomu prislúcha 15m2 podkrovného odkladacieho priestoru a 10,5m2 terasy. Byt je výnimočný tým, že má samostatný vchod, ktorý nie je zdieľaný s ostatnými obyvateľmi domu.

Prízemie má výmeru 49,11 m2, prvé poschodie má výmeru 43,97 m2 a strešný priestor má výmeru 15 m2, t.j. celková úžitková plocha bytu je 108,8 m2 plus terasa o výmere 10,51 m2. K bytu sa dá využívať aj samostatne stojaca pivnica vo dvore bytového domu.

Na prízemí sa nachádza kuchyňa, kúpeľňa a veľká obývacia izba. Na 1. poschodí sa nacházdajú dve samostatné miestnosti a ďaľšia kúpeľňa. Z jednej miestnosti je východ na terasu. Samostatný strešný odkladací priestor má okno a elektrické zásuvky.

Byt má nasledovný štandart:

Obvodové murivo je z tehlových stavebných materiálov a deliace priečky z tehlových materiálov na prízemí, na poschodí je sadrokartón.
Strecha: Drevený krov, krytinu strechy tvorí keramická krytina.
Okná a balkónové dvere: Plastové profil salamander streamline 5- komorový s izolačným dvojsklom.
Dvere a zárubne: Vnútorné Lamistone silkstone, fólia- plné hladké, kovanie fa. MP model favorit, nero, swing, vega, elipse – rozetové,dózické, okrúhla rozeta.
Vchodové dvere: Bytové - budú bezpečnostné fa. ADLO s požiarnou odolnosťou.
Vykurovanie: samostatné kotol buderus.
Vykurovacie telesá: oceľové doskové radiator typu korado
Schodisko: Schodisko oceľové s drevenými stupňami.
Hala, jedáleň a izby podlaha: Nášľapná vrstva – na prízemí a na 1. n.p. v priestore chodby drevená parketa Kempas duo 10x90x600, na 1. n.p. v izbách drevená parketa dub haro dymený 3l 13,5x180x2200
Kuchyňa podlaha: nášlapná vrstva keramická dlažba Alfa lux STONEPRINTS beige 60x30.
Kuchynská linka nie je súčasťou dodávky
Kúpeľna a WC podlaha: nášlapná vrstva keramická dlažba fa Alfa lux STONEPRINTS 60x60, steny: keramický obklad do výšky 2,00 m, Alfa lux STONEPRINTS beige 60x30, vaňa : fa. Duravit, séria D-code 170 x 70 cm , umývadlo: keramické biele – fa. DURAVIT, séria Starck 3, 60x45 cm, vrátane sifónu, WC: WC biele – fa. Duravit, séria Starck 3, batérie: fa. HANSGROHE séria Focus umývadlová , HANSGROHE vaňová podomietková Focus s i- boxom, sprška HANSGROHE Croma.
Loggia,terasa, balkón podlaha: nášlapná vrstva keramická dlažba mrazuvzdorná fa. Alfa lux STONEPRINTS beige 60x30.

Historický bytový dom je kompletne rekonštruovaný, parkovanie je bezproblémové. Nachádza sa vo výnimočnej lokalite na začiatku Devína s veľmi dobrou dostupnosťou na hlavnú cestu do mesta, v blízkosti Dunaja pod hradným kopcom. Provízia pre RK je zahrnutá v cene!

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava - Devín