3-izbový mezonet, predaj, 2-parking, Devínska cesta, Devín

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj veľkometrážny a exkluzívny 3-izbový mezonetový byt v uzavretom rezidenčnom bývaní na ulici Devínska cesta v Bratislave, mestská časť Devín. Celková rozloha bytu predstavuje 105,8 m2 a k bytu prislúcha terasa o rozlohe 20 m2. V celom bytovom dome sa nachádzajú 3-byty a kompletne v celej rezidencií sa nachádza mezonetových 6-bytov. K bytu prislúchajú 2-parkovacie miesta a kompletne celý areál je uzavretý elektrickou bránou a je pod kamerovým systémom.

Dispozícia spodného poschodia: oproti vstupu sa nachádza priestranná kúpeľňa zariadená sprchovým kútom a toaletou a vedľa samostatná úložná miestnosť. V pravo od vstupu sa nachádza dominantná obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálňou. Z obývacej izby je výstup na slnečnú terasu orientovanú na juho-západ smer do tichého lesa.
Dispozícia vrchného poschodia: priestranná spálňa, detská izba, spoločná toaleta s Geberitom a kúpeľňa ktorá je vybavená vaňou, elektrickým kotlom Gorenje a práčkou.
Byt sa predáva kompletne zariadený nábytkom sedacia súprava, stolík pod televízor, jedálenský stôl, stoličky, 2-vstavané skrine s množstvom úložného priestoru, manželská posteľ, samostatná posteľ, komoda a kompletne zariadená kvalitná kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: umývačka riadu, varná doska, elektrická rúra, parná rúra, mikrovlna rúra.
Dom je postavený z kvalitných materiálov: betónový skelet, steny a priečky z tehly, hliníkové okna, kvalitná dlažba, vkusný kamenný obklad, kompletne v celom byte je vlastné elektrické podlahové kúrenie, LCD osvetlenie osvetlenie vďaka čomu sa dostaneme na mesačné náklady za bývanie na 100 €/mesiac.

Okolie celého areálu poskytuje množstvo zelene a nespočetné možnosti na šport, turistiku prípadne vodné športy. Dostupnosť do Starého mesta je autom približne 4-5 minút a blízka dostupnosť aj s MHD.

Kompletne celý areál je zabezpečený protipovodňovými zábranami a technikou na zvládanie prípadnej krízovej situácie.

Uvedená cena 220.000 € je vrátane odmeny realitnej spoločnosti, kvalitného právneho servisu a ostatných náležitostí.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt: ,

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o © Copyright 2015 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky

Predaj, trojizbový byt Bratislava Devínska Nová Ves,...
Predaj 198.300,- €
Predaj, trojizbový byt Bratislava Devínska Nová Ves,...

Ponúkame na predaj krásny trojizbový byt na kraji sídliska v Devínskej Novej Vsi na ulici Milana Marečka s výhľadom na prírodu, les, dedinu a západ slnka za končiare Alp, ktoré...

3-izbový byt 72 m2 BA - Devínska Nová Ves
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, trojizbový byt Bratislava Devínska Nová Ves,... 198.300,- € 3-izbový byt 72 m2 BA - Devínska Nová Ves predaj