360° VP:: Luxusný 3-izb. mezonet, BA IV. Devín, Devínska cesta

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na predaj luxusný 3-izbový mezonet na ulici Devínska cesta v Bratislave mestská časť Devín. Byt sa nachádza v uzavretom areáli zatepleného bytového domu s plochou 120 m2 s dvomi krásnymi terasami na posedenie a gril. Bytový dom má iba tri byty
K bytu prislúchajú dve parkovacie miesta s kamerovým systémom. Byt má na spodnom podlaží veľký otvorený priestor obývacej izby prepojenej s jedálňou a kuchynským kútom vybaveným modernou kuchyňou so zabudovanými spotrebičmi. Z obývačky je prístup na terasu. Pri vstupe je komora /sklad/ a kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a toaletou. Na hornom podlaží sú dve spálne, kúpeľňa s vaňou, dvojumývadlom a toaletou. Schodisko na horné poschodie je nerezové zábradlie. V celom byte je úsporné led osvetlenie. Byt má podlahové kúrenie s vlastným kotlom a ohrevom vody. V celom byte je kvalitná dlažba. Byt sa ponúka so zariadením a nábytkom.
Bytový dom má dva roky.

STAV BYTU:
Byt je vybavený kvalitnými materiálmi, plastové okná so žalúziami sieťami proti hmyzu, gresová dlažba, kvalitná sanita, nerezové zábradlie.

LOKALITA:
Bytový dom sa nachádza približne 2 kilometre od reštaurácie Riviera v Karlovej Vsi smer Devín. Do centra trvá cesta autom približne 5minút.

Podobné realitné ponuky