NOVOSTAVBA 2011, 3i dvoj podlažný byt, 2x parking, Devínska cesta, BA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

TOP PONUKA: NOVOSTAVBA 2011, 3i byt s kvalitných materiálov, terasa, 2x parking v cene, Devínska cesta, Bratislava - Devín

Na predaj veľkometrážny 3i byt v uzavretom areáli pod kamerovým systémom, 2x parking, terasa, podlahové kúrenie, Devínska cesta, Bratislava - Devín

- ulica: Devínska cesta
- izby: 3
- plocha: 120 m2
- stav: NOVOSTAVBA 2011
- terasa 20 m2
- NOVOSTAVBA, kvalitné materiály, dlažba, kamenný obklad, šetrné LCD osvetlenie v celom byte, umývačka riadu, elektrické podlahové kúrenie v celom byte, plastové okná, zariadenie bytu v cene, veľká vstavaná skriňa, uzavretý areál na ktorom sa nachádzajú iba 2 bytové domy, slušní susedia, 2x parkovacie miesto v cene monitorované kamerovým systémom, nízke mesačné náklady, 2x kúpeľňa, vstupná brána na elektrické ovládanie, výborná dostupnosť do mesta, v blízkosti lesa

Predaj 3-izbového bytu, Devínska cesta, Bratislava - Devín, okres: Bratislava IV. Podlahová plocha bytu je 120 m2 + 20 m2 terasa + francúzsky balkón 1 m2. Byt je v osobnom vlastníctve.

Dispozícia bytu: 1. podlažie: vstup, kuchyňa prepojená s obývacou izbou so vstupom na terasu, kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC, umývadlo, technická miestnosť, schody na 2. podlažie.
2. podlažie: chodba s veľkou vstavanou skriňou, kúpeľňa s vaňou, 2x umývadlo, WC, 1x nepriechodná spálňa, 1x nepriechodná detská izba.

Vybavenie bytu: 1. podlažie: vstup, skriňa, kuchyňa s kuchynskou linkou, sklo keramická varná doska, elektrická rúra, digestor, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, barový pult so stoličkami, kuchynský stôl so stoličkami, komoda, obývacia izba so sedacou súpravou, stolík pod TV, kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC, umývadlo, zrkadlo, technická miestnosť pod schodami, schody na 2. podlažie.
2. podlažie: chodba s veľkou vstavanou skriňou, kúpeľňa s vaňou, 2x umývadlo, zrkadlo, automatická práčka, WC, 1x nepriechodná spálňa s manželskou posteľou, komoda so zrkadlom, 1x nepriechodná detská izba s posteľou, nábytok.

Lokalita: kompletná občianska vybavenosť, výborná dostupnosť do centra, tichá lokalita, v blízkosti lesa, cca 2 km reštaurácia Riviera.

Mesačné náklady:
- 100€/mes.




MAGNUM Real

"Predaj nehnuteľností berieme osobne"


Kontakt:

V cene je zahrnutá provízia pre RK a kompletný právny a administratívny servis.



Prečítajte si náš blog: magnumreal.sk/blog

A dozviete sa napr.:

Kupujeme svoje prvé bývanie. Máme vybranú nehnuteľnosť. Aké sú ďalšie kroky?

Pred tým než sa rozhodnete kupovať nehnuteľnosť – 10 jednoduchých rád.

5 tipov na čo sa zamerať pri hľadaní investičnej nehnuteľnosti na prenájom.

Realitná kancelária MAGNUM Real je zakladajúcim členom Združenia Realitných Kancelárií Slovenska.

zrks.sk

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava - Devín

Predaj, trojizbový byt Bratislava Devínska Nová Ves,...
Predaj 198.300,- €
Predaj, trojizbový byt Bratislava Devínska Nová Ves,...

Ponúkame na predaj krásny trojizbový byt na kraji sídliska v Devínskej Novej Vsi na ulici Milana Marečka s výhľadom na prírodu, les, dedinu a západ slnka za končiare Alp, ktoré...

3-izbový byt 72 m2 BA - Devínska Nová Ves
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, trojizbový byt Bratislava Devínska Nová Ves,... 198.300,- € 3-izbový byt 72 m2 BA - Devínska Nová Ves predaj