3-izbový byt, predaj, Koprivnická, Bratislava IV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Rezervovaný !! BELLA Real Estate ponúka na predaj moderný 3 izb. byt v Dúbravke situovaný na ulici Koprivnická s výmerou 73 m2 ( 70m2 byt + 3 m2 balkón ) na 12/12 poschodí s výťahom. Byt je luxusne nadštandardne novo zrekonštruovaný, krásna exkluzívna veľká rohová kuchynská linka je vybavená novými nadštandardnými vstavanými spotrebičmi a množstvom úložných priestorov.
Atmosféru nadštandardného vyhotovenia bytu pozdvihujú znížené stropy s bodovými svietidlami a bočným LED svetelnými efektami. Čerešničkou na torte je luxusná kúpeľňa s vaňou, preskleným denným svetlíkom, nadštandardnou sanitou, španielskymi obkladmi a LED podsvieteniami efektových kameninových bordúr. V rámci rekonštrukcie boli vymenené aj všetky rozvody, nové kvalitné 6 komorové okná od Nemeckého výrobcu,
nadštandardné vypínače ....Byt je veľmi dobre dispozične riešený s nepriechodnými izbami, veľká priestranná kuchyňa, murovaný šatník vo vstupnej hale, kúpeľňa s denným svetlom, slnečná obývačka so vstupon na presklenený balkón. Bytový dom je celý zateplený a rekonštruovaný vrátane čerstvo renovovanej strechy, zrekonštruované sú aj vstupné priestory a vchodová brána.Pred vstupnou bránou do domu je starostlivo udržiavaná predzáhradka.Na poschodí je samostatne uzamykateľná chodba pre dva byty s možnosťou vytvoreniadodatočného úložného priestoru.K bytu patrí aj samostatná pivničná kobka.KRÁSNE PARKOVÉ PROSTREDIE, v blízkosti lesa ale súčasne aj v perfeknom dosahu kompletnej občianskej vybavenosti.
Výborná dostupnosť do centra BA autom aj MHD, veľa nákupných centier, školy, škôlky, športové areály....

Cena nehnuteľnosti: 130.000 € + provízia
Číslo ponuky ID : 2849
Kontakt na makléra : Petronela Danišková


Viac info na www.bellareal.sk

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava IV